Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ezen a napon a test rendkívül hatékonyan szabadul meg a mérgektől és salakanyagoktól. Érdemes a mai napra zöldség-vagy gyümölcsnapot beiktatni, a várt hatás nem marad el. Ha rossz szokásainkat sutba akarjuk dobni, ez a nap a legalkalmasabb kezdet szinte minden más napnál.

A Nap-Hold együttállás hatására kapcsolataink kellemesnek ígérkeznek, különösen a nőkkel - főleg, ha nem tartunk saját érzelmeinktől. Alkalmas pillanat, hogy megvitassuk viszonyunkat szeretteinkkel. Érzelmeink ma jobban előtérbe kerülnek, és ez esélyt ad jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudunk nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét lelki szinten. Belső békénk és biztonságérzetünk kisugárzik minden kapcsolatunkra.

Késő este azonban a Hold kvadrátba kerül az Uránusszal, annyira konokul és istenverte módon függetlennek tudjuk magunkat, hogy mindennel szembeszállunk, amit bárki általános elvként nekünk szegez. Nem tűrünk el semmilyen beleszólást, és nem viseljük el senki elvárásait, különösen érzelmi téren. Még szokásos kötelességeinknek sem kívánunk eleget tenni. Az izgalmak iránti igényünk végletes, érzelmeink összezavarodnak. Természetesen mindez vitákat eredményez, és akár kapcsolataink megszakításához is vezethet. Tartózkodjunk a hirtelen felindulásból meghozott döntésektől.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet