Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Odáig mehetünk, hogy valamilyen módon felbosszantjuk vagy megbotránkoztatjuk a többieket, csak hogy kizökkentsük őket. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén.

A Kos jegyében járó Hold ideje alatt megfigyelhető, hogy ezeken a napokon sokkal több ember szenved erős fejfájástól. Gyakran magunk is hozzájárulunk a Kos napok előtti viselkedésünkkel a fejfájás kialakulásához. Talán röviddel a Kos-napok előtt fontos dolgokat, házimunkákat s határidőket szalasztunk el, míg végül ezeken a napokon szakad ránk minden. Figyeljünk magunkra, és próbáljuk meg a Kos-napokat olyan távol tartani a stressztől és a nyomástól, amennyire csak lehet.

A Merkúr-Neptunusz trigon hatására ma nem igazán kívánjuk praktikus dolgokra fecsérelni drága időnket. Sokkal fogékonyabbak vagyunk mások hangulataira, remek alkalom bensőséges eszmecserékre. Nyugodtan adjuk át magunkat szárnyaló fantáziánk világának. Lényeg az, hogy most lazítsunk, és élvezzük ki ezt a pillanatot. Ráérünk holnap is tüzetesen megvizsgálni azt, amit ma megálmodunk. Tanulmányok szempontjából a spirituális és okkult tárgyak éppoly jó választás, mint a vallás, művészetek, zene vagy költészet. Most sokkal mélyebben fogjuk látni őket, mint általában.

Csütörtöki horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet