Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nem csoda, hisz mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad. Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségünkkel önmagunkon is segítünk. Ez nem egy különösebben eget rengető tranzit semmilyen téren, mindenesetre jól fogjuk érezni magunkat, bizakodóak leszünk, és egyensúlyba kerülünk az egész világgal.

Egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti a Halak jegyébe lépő Hold. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs pihentetőleg, méregtelenítőleg hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott.

A délutáni órákban a Hold kvadrátba kerül a Vénusszal, ami kiválthatja belőlünk anyáskodó ösztöneinket, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezzük ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nagyon szerelmesnek érezhetjük magunkat, de tartsuk szem előtt, hogy hagynunk kell némi mozgásteret társunknak is. A mirigy problémákra hajlamos, illetve menstruációs zavarokkal küszködő embereknek nehézségeik támadhatnak e tranzit idején.

Később a Hold is kvadrátba kerül a Marssal, ingerlékenyek, érzékenyek, lobbanékonyak vagyunk, amiből összezördülések keletkezhetnek, pedig próbálgatjuk kerülgetni az igazi kérdéseket. Legyünk tudatában ennek, és inkább nézzünk szembe a kemény problémákkal. Vérmérsékletünktől függően úgy érezhetjük, hogy mások kiszemeltek maguknak, és le akarnak rohanni bennünket, vagy mi vagyunk azok, akik rájuk támadunk. Ez utóbbi esetben meg kell tanulnunk ellenséges érzelmeinket ésszerűen és helyénvalóan kifejezni, ahelyett, hogy úgy lépnénk fel, mint King-Kong az Empire State Building tetején.

A Mars-Plútó oppozíció hatására ambíciónk feltámad, és készek vagyunk céljainkért keményen megdolgozni. Azonban heves ellenállásba ütközhetünk, és szóváltásokba, összeütközésekbe keveredhetünk. Kerüljük az alattomos megoldásokat, mert visszaüthetnek ránk, de ha mások próbálkoznak velünk ilyesmivel, álljunk ki az igazunkért. Mindazonáltal pozitív változtatásokat hajthatunk végre életünkön, és sikereket érhetünk el, ha konstruktív módon hasznosítjuk energiáinkat, és nem fecséreljük személyes csetepatékra.

A Hold-Szaturnusz kvadrát hatására kicsit hajlamosak leszünk mindent a sötétebbik oldaláról látni - önmagunkat és másokat is, általában az egész világot. Ne merüljünk el ebben az állapotban, és ne szívjuk annyira mellre a dolgokat. Kilátásaink pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül felettünk az égbolt. Hamar elmúlik ez a tranzit.

Estére már a Nap-Hold szextil hatására belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülhetünk, és ez életünk minden területén éreztetni fogja kedvező hatásai, különösen kapcsolataink lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatunk, egyikükkel a végén talán még szerelmi viszony is kikerekedhet.

A szokásosnál könnyebbnek találjuk az esetleges személyes vagy társkapcsolati problémák rendezését, és ennek most el is jött az ideje.

Vasárnapi horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet