Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

A Vénusz ma trigonba kerül a Neptunusszal, ez egy nagyon harmonikus időszak mindenfajta kapcsolatban. Mások iránti érzékenységünk és megbecsülésünk kifinomultabbá válik. Kellemes, szórakoztató és talán álomszép időket élhetünk át.

Ha most egy új szerelmi kapcsolat kezdődik, úgy fogjuk érezni, hogy megtaláltuk az Igazit - gyertyafény és virágeső kíséretében, semmi hibát nem találunk egymásban. Meg kell ugyan dolgoznunk maradandóságáért, de ha kezdjük is kapizsgálni, hogy újdonsült kedvesünk sem tökéletes, attól még nagyon romantikus lehet a kapcsolat. Úgy érezzük, hogy nagyon egymásra vagyunk hangolódva.

A Hold trigon Vénusz abban a hitünkben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóan lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

Csütörtöki horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet