Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Egészségügyi vonatkozásaiban a csontrendszert, az izületeket, a térdek területét érinti az átvonuló Hold. Most ezeket a testrészeket minden mozgás erősen igénybe veheti, nem árt, ha kissé kényeztetjük őket.

Érzelmeink és értelmünk egyensúlyba kerülnek. Most tekintsük át a magunk mögött hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásunkat és önismeretünket szolgálta. Most elsimíthatunk minden feszültséget. Forduljunk befelé, hogy jobban megértsük önmagunkat, és nézzünk körül, hogy másokat is hozzásegítsünk önmaguk megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat számunkra.

Délután a Hold szembenáll a Jupiterrel, nagylelkűek és adakozóak kívánunk lenni embertársainkkal, de ha ezt ki akarják belőlünk kényszeríteni, mereven ellenállunk. Ha mások bármilyen módon megpróbálják korlátozni vagy kurtítani személyes szabadságunkat - lázadni fogunk. Vitákra, összetűzésekre kerülhet sor. Egyszerűn nem akarjuk, hogy bárki megmondja nekünk, mit tegyünk. Ha viszont békén hagynak bennünket, nagyobb áldozatra leszünk képesek, mint ami elvárható lenne tőlünk.

Keddi horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet