Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ma megkezdődik a fogyó Hold körülbelül tizenhárom napos fázisa, most minden, a szervezet kitisztítására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeres lehet. A fogyókúrát ezen a napon érdemes elkezdeni, még aki valamivel többet eszik is, mint máskor, az sem hízik olyan gyorsan. A speciális arcpakolások vagy maszkok alkalmazását legjobb fogyó Holdnál végezni, főleg, ha közben egyenetlenségek, pattanások elleni kisebb "beavatkozásokra" van szükség: fogyó Holdnál ugyanis szinte soha nem keletkeznek sebek. A bőr mélyebb rétegeinek ápolásának legoptimálisabb módja a bőrradír és a tisztítómaszk, amely a bőrt különös alapossággal tisztítja, és az elhalt hámsejteket is eltávolítja.

A Merkúr ma szembenáll a Holddal, érzelmeinknek hangot kell adnunk, nem pedig elfojtanunk, ez most mégsem fog simán menni. Érzelmeink és a józan megfontolások konfliktusba kerülhetnek egymással. Ösztönös reakcióink gyerekkorunkból visszamaradt beidegződések és előítéletek mintáit követik az ésszerű gondolkodás helyett. Ez nem egy alkalmas pillanat arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozzunk, vagy vitába szálljunk másokkal, de mély meglátásokra tehetünk szert valódi, belső világunkat illetően.

Délután a Hold kvadrátba kerül az Uránusszal, ami azt jelenti, hogy függetlennek érezzük magunkat. Nem tűrünk el semmilyen beleszólást, és nem viseljük el senki elvárásait, különösen érzelmi téren. Még szokásos kötelességeinknek sem kívánunk eleget tenni. Az izgalmak iránti igényünk végletes, érzelmeink összezavarodnak. Természetesen mindez vitákat eredményez, és akár kapcsolataink megszakításához is vezethet. Tartózkodjunk a hirtelen döntésektől.

A késő esti Hold-Vénusz oppozíció hatására érzelmi kapcsolatra törekszünk a többiekkel, mindegy, hogy jó vagy rossz-e az a kapcsolat. Inkább a jóra számíthatunk, de mindenképpen alkalmunk lesz önismeretünket fejleszteni.
Eltekintve attól a hajlamunktól, hogy túl sokat együnk, igyunk és túlköltekezzük magunkat, nagyon kellemes időszak vár ránk. Keressük a többiek társaságát, és ha jó megfigyelők vagyunk, sokat tanulhatunk kölcsönhatásaink révén, még ha az esetleg negatív is.

Szombati horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet