Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A nyakra, a pajzsmirigyre és a tarkóra ható energiák áramlanak. A szervezetbe só épül be, vannak a konyhasón kívül ún. szöveti sók, amelyek a teljes értékű gabonákban találhatók.

A Hold kvadrátba kerül az Uránusszal, annyira konokul és istenverte módon függetlennek tudjuk magunkat, hogy mindennel szembeszállunk, amit bárki általános elvként nekünk szegez. Nem tűrünk el semmilyen beleszólást, és nem viseljük el senki elvárásait, különösen érzelmi téren. Még szokásos kötelességeinknek sem kívánunk eleget tenni. Az izgalmak iránti igényünk végletes, érzelmeink összezavarodnak. Természetesen mindez vitákat eredményez, és akár kapcsolataink megszakításához is vezethet. Tartózkodjunk a kapásból meghozott döntésektől. Ez egy rövid ideig tartó tranzit, és a most levont következtetések egy-kettőre nevetségessé válhatnak.

Este a Hold együttáll a Marssal, valószínűleg ingerültnek és türelmetlennek érezzük magunkat, hajlunk az elhamarkodottságra és lobbanékonyságra is. Csak a magunk feje után akarunk menni. A legjobb tanács ilyenkor az, hogy próbáljuk megőrizni hidegvérünket, és fékezzük magunkat, törekedjünk kompromisszumra, vagy egyszerűen várjuk ki a tranzit végét. Szerencsére nem tart sokáig. De ha fegyelmezzük magunkat, akár rendkívüli teljesítményekre is képesek lehetünk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet