Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az éjszakai Hold-Vénusz szextil hatására jól és kellemesen indulhat a napunk, vidámak, derűsek vagyunk, és harmonikusnak éljük meg a világot. Remek alkalom vendégek fogadására, élvezzük a társaságot és az otthoni környezetünket. De elmehetünk szórakozni máshová is. A szerelmi kapcsolatok általában most simán alakulnak. Ha voltak bizonyos társkapcsolati problémáink, e tranzit a szünetet jelzi, hogy időt hagyjon a "szépségtapaszok" felhelyezésére.

Később azonban a Hold kvadrátba kerül a Szaturnusszal, kicsit hajlamosak leszünk mindent a sötétebbik oldaláról látni - önmagunkat és másokat is, általában az egész világot. Ne merüljünk el ebben az állapotban, és ne szívjuk annyira mellre a dolgokat. Kilátásaink pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül felettünk az égbolt. Hamar elmúlik ez a tranzit.

Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok este - a Hold - Plútó kvadrát hatására -, ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet

Hétfői horoszkóp

HarmoNet