Heti horoszkóp 2002. április 9-től 15-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Helyezkedj várakozó álláspontra munkahelyi ügyekben, amíg nem tisztázottak a körülmények, ne nyilváníts véleményt. Még felhasználnák ellened a későbbiekben. Fordulj inkább a magánéleted felé, ez a sok csodás energia, amely a héten rendelkezésedre áll, sok mindent megváltoztathat, természetesen a jó irányba. Élvezd hát az életet, s ne tarts a jövőtől. Ne feledd, a gondolataiddal formálod a sorsod: az vagy, akinek hiszed magad! Belülről érzed, hogy mi az, amin nyerhetsz, higgy ebben az erőben.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Esetleges nehézségekre kell felkészülnöd, párkapcsolati illetve egzisztenciális problémákra egyaránt. Problémáid hátterében érzelmi életed és munkáddal összefüggő kötelezettségeid közti egyensúly hiánya állhat. Személyes kapcsolataid próbatételnek lesznek kitéve, és egy ideig a dolgok kissé problematikussá válhatnak. Csak azok a kapcsolatok fogják túlélni és megerősödni, amelyek igazán értékesek a számodra, és amelyek mindkét fél számára előnyösek. Készíts leltárt, és dobd ki azt, ami már haszontalan.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
A biztató napok után egy kis elbizonytalanodás várható, amely kapcsolódik az anyagi helyzetedhez. Minden esetre figyelmet igényel, lásd meg, hol vannak az akadályok, s ne vélt dolgok miatt kezdj mérgelődni. jobb, ha megbékélsz lehetőségeiddel, ahelyett, hogy olyan dolgok után vágyakozz, amelyek a későbbiekben úgysem hozzák meg a várt elégedettséget. Ha nézetbeli elképzeléseid változóban lennének, ne csodálkozz, a jelen lévő energiák ezt hordozzák magukban.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
A dolgok most valószínűleg nem alakulnak annyira kedvezően szakmai téren. Ez azért van így, mert sokkal inkább az otthoni ügyek köthetnek le, és nem a munkára összpontosítasz. Talán szívesebben maradsz otthonodban, hadd vívják mások a szélmalomharcot. Gyengéd és barátságos hangulatban vagy, és ismerőseid körében, családias környezetben érzed jól magad. Talán kedved támad környezeted csinosítására, de gondolj a gyakorlati szempontokra is.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Ez egy olyan időszak, amikor arra van szükség, hogy érzelmeiddel foglalkozz, különösen azért, mert a múltban elfelejtett dolgok a felszínre kerülhetnek, talán még több évre visszamenőlegesen is. És ahogy igyekszel átformálni érzelmeid belső világát, ugyanúgy bonyodalmak adódhatnak otthonoddal kapcsolatosan is. Tudj örülni a kis dolgoknak is, s engedd, hogy mélyebben megérintsenek, ne légy olyan távolságtartó! Baráti társaságodban változásokat tapasztalhatsz. Ne félj kimutatni, hogy mennyire szükséged van rájuk.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Fordíts fokozott figyelmet az egészségedre. Tartsd edzésben magad fizikailag, szedj sok vitamint, tornázz vagy kocogj. Tedd életed hatékonyabbá és megfontoltabbá ebben a periódusban, ne rohanj és fékezd indulataidat. Mindenben kerüld most a túlzásokat, főleg az evés-ivás területén, jó lesz tartózkodni az édességek és zsíros ételek túlzott fogyasztásától, mert most könnyen felszedhetsz néhány felesleget. Próbáld meg mások céljait is értékelni, és segíts azoknak, akiknek szüksége van rá, de légy óvatos, nehogy kihasználjanak.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Fennáll egy külföldi utazás lehetősége. Ha most utazol, rendkívül sokat fogsz tanulni, és mire túl leszel rajta, szinte teljesen kicserélődsz, már ami meggyőződéseidet és előítéleteidet illeti. Ha nem is utazol, könnyen összefuthatsz más származású, feltehetően külföldi személyekkel idehaza is. Ha nyitott maradsz, sokat profitálhatsz ebből szellemi fejlődésed tekintetében. Életritmusod felpezsdül, és többet mozgolódsz az emberek között.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Tudattalan hangulati vagy viselkedési elemek befolyása alá kerülhet életed és kapcsolataid. Legszívesebben visszavonulnál egy időre, de ne tedd - legalábbis ne teljesen. Sokat segítene, ha ki tudnád beszélni érzéseidet valamelyik bizalmas barátoddal, de az is, ha magadban meditálnál bármely olyan érzésedről vagy megnyilvánulásodról, amit szívesebben tartanál titokban. Bármilyen probléma felmerül, magadban keresd a választ! Ne feledd, mi vonzzuk magunkhoz tudattalanul mindazt, amivel szembesülnünk kell!


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Sikervágyad jelentősen felerősödik, és a siker nem is maradhat el, ha már tudod ki vagy és mit akarsz. Másfelől, ha még mindig sötétben tapogatózol önmagadat és a követendő irányt illetően, most képes leszel kiutat találni, bár ehhez esetleg állásváltoztatáson vagy pályamódosításon kell átesned. Mindenesetre erőfeszítéseid nem fognak kárba veszni. Megtanulod, hogy milyen fontos az, hogy pozitívan állítsd be mindazokat a dolgokat, amelyeket el akarsz érni az életben.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Az otthonod kerül előtérbe a héten, kiváló érzéked lesz a lakás csinosítgatásához, és most gyönyörűvé varázsolhatod otthonodat. Talán fontolgatod egy új otthon megvételét, vagy a meglévő bővítését, esetleg pénzed ingatlanba fektetését. Amit valójában szeretnél, az egy biztos bázis, ami a belső béke és erő érzetét adja. Ha most terveznél lakásvásárlást, ügyelj arra, hogy az pontosan olyan legyen, amilyet akarsz, és aminek hosszú távon örülni tudsz, mert később esetleg nehéz lesz túladni rajta.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik alkalom, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi önkontrollt tudsz gyakorolni. Próbáld elkerülni a reflexszerű reakciókat. Nagyszerű alkalom, hogy kifejtsd nézeteidet az egyes témákban, de ne felejtsd el meghallgatni a többieket is. Szedd rendbe a gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik. Valószínűleg fáradhatatlan leszel, és szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghezvinni. Néha azért ne felejts el pihenni sem.


Halak (02.20.-03.20.)
Most különösebb nehézségek nélkül minden téren konstruktív változásokat hajthatsz végre, beleértve munkádat, hivatásodat, és minden közeli, személyes kapcsolatodat is. Hatékonyan hajthatsz végre kreatív változásokat az adott rendszeren belül. Képzelőerőd most fokozottabban működik, és mindaddig, amíg nem veszel el saját álomvilágodban, ez egy nagyon értékes időszak lehet. Munkád amilyen állhatatos, olyan alkotó is, és ez természetesen jutalmazza erőfeszítéseidet.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet