Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Nap-Hold szextil hatására belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülünk, és ez életünk minden területén éreztetni fogja kedvező hatásai, különösen kapcsolataink lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatunk, egyikükkel a végén talán még szerelmi viszony is kikerekedhet. A szokásosnál könnyebbnek találjuk az esetleges személyes vagy társkapcsolati problémák rendezését, és ennek most el is jött az ideje.

A Hold szextil Plútó hatására minden kapcsolatunkban a háttérben meghúzódó érzések után kutatunk, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Most megérthetjük e tudatalatti hajtóerők mibenlétét, ha akarjuk. Ez általában jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül negatívan hatnak. A rejtett, titokzatos tétegek, az élet és a társkapcsolatok igazi értelme foglalkoztatja most gondolatainkat, akár ilyen jellegű könyvek olvasása, akár pszichológia vagy asztrológia tanulása formájában.

Sajnos, a mai Mars-Uránusz kvadrát meggondolatlan, lobbanékony magatartáshoz vezethet, nyugtalan, lázongó érzéseink kirohanásokra ragadtathatnak, különösen azokkal szemben, akik valamilyen módon korlátozni próbálnak. Legszívesebben mindennel és mindenkivel szembefordulnánk, és valóban, szükség is van változásokra. Ha ellenállunk a változásoknak, azzal csak még több bajt idézünk elő. Könnyebb dolgunk lesz, és könnyebben megélhetjük, ha önként elébe megyünk a változásoknak. Itt az ideje, hogy elkezdjünk önként változtatni életünkön, hogy pozitív módon hasznosítsuk ezt az átütő energiát.

Késő este a Hold is kvadrátba kerül a Marssal, ingerlékenyek, érzékenyek, lobbanékonyak vagyunk, amiből összezördülések keletkezhetnek, pedig próbálgatjuk kerülgetni az igazi kérdéseket. Legyünk tudatában ennek, és inkább nézzünk szembe a kemény problémákkal. Vérmérsékletünktől függően úgy érezhetjük, hogy mások kiszemeltek maguknak, és le akarnak rohanni bennünket, vagy mi vagyunk azok, akik rájuk támadunk. Ez utóbbi esetben meg kell tanulnunk ellenséges érzelmeinket ésszerűen és helyénvalóan kifejezni, ahelyett, hogy úgy lépnénk fel, mint King-Kong az Empire State Building tetején.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Szombati horoszkóp

HarmoNet