Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes a mai napra időzíteni: ilyenkor szinte soha nem keletkeznek sebek. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására, levágására és reszelésére. A Bakban járó Hold napján levágott köröm kemény, ellenálló marad, és nem olyan könnyen törik. Fölöslegesek a körömápoló szerek, mert azok mindig csak a tüneteket, nem pedig az okot szüntetik meg.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaink teljesen átitatják az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereinkben fogjuk érzékelni. Életünk mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzésünk alól. Kezünkben tartjuk a szálakat, és értékelni fogjuk élményeink tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát keressük, akikhez képesek vagyunk ezen a szinten kapcsolódni. Minden találkozásunk mély érzelmeket kelt, és igen kielégítőnek ígérkezik.

A Nap együttállásba kerül a Merkúrral, nagyszerű alkalom, hogy új üzleti vállalkozásba kezdjünk. Ott állunk a helyzet magaslatán, főleg ha nem mulasztjuk el meghallgatni, amit mások akarnak közölni velünk. Arra is jó nap, hogy eltervezzük jövőnket és/vagy kisöpörjük a felgyülemlett papírmunkát. Ma egész nap kommunikálni fogunk a legkülönbözőbb szóbeli és írásbeli formákban. Ha képesek leszünk ellenőrzésünk alatt tartani közlésvágyunkat, most érvényt szerezhetünk nézeteinknek.

A Nap trigonba kerül a Plútóval, ma intenzív élmények érhetnek bennünket, amelyek gyarapítani fogják önmagunkról és a világról szerzett ismereteinket. Belső énünk tudni fogja, ha változtatnunk kell életünkön. Hallgassunk rá. Azután hajtsuk végre. Ez most könnyen fog menni. Meglehetősen energikusak vagyunk, és jól érezzük magunkat, vágjunk hát bele és végezzük el, amivel meg kell lennünk.

Kedvező pillanat bármilyen tanulmányok megkezdéséhez. A dolgok mélyére fogunk ásni, és utánajárunk, mi az, amit tudni akarunk vagy tudnunk kell.

Este a Vénusz szextilbe kerül a Jupiterrel, ami gyakorlatilag egész héten éreztetni fogja kedvező hatását. Most kedvező benyomást teszünk másokra. Eljött az ideje, hogy elmenjünk arra a bizonyos megbeszélésre, fizetésemelést kérjünk, vagy előterjesszük kérvényünket. Minden kapcsolatunk jól alakul, mert sugározzuk magunkból a melegséget. Flörtölős kedvünkben vagyunk, és színre léphet akár az új szerelem is. Minden ilyenkor kezdődő kapcsolat a legjobb énünket hívja elő, s ezért igen hasznosnak bizonyul.

Pénzt vonzhatunk magunkhoz váratlanul. Ez az időszak kedvez a pénzügyi befektetéseknek, különösen a Jupiter által szimbolizált területeken: igazságügy, gyógyászat, felsőoktatás vagy külföldi vonatkozású ügyek.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Csütörtöki horoszkóp

HarmoNet