Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

A Föld elem hatására talán kissé nehézkesen indul a nap. Egészségügyi vonatkozásaiban a csontrendszert, az izületeket, a térdek területét érinti az átvonuló Hold. Most ezeket a testrészeket minden mozgás erősen igénybe veheti, nem árt, ha kissé kényeztetjük őket.

Emellett ezek a napok a mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmasak. Bőrünk, hajunk, körmünk rendkívül érzékenyen reagál a belsőnkben történő folyamatokra, legyen ez anyagcserével kapcsolatos vagy a lelki életünkkel összefüggő.

Délután a Nap kvadrát Hold hatására az eddig szőnyeg alatt tartott esetleges problémák felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkban. Minden kis apróságon "kiakadhatunk". Figyeljünk oda, és a nehézségekkel rögtön nézzünk szembe.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Szerdai horoszkóp

HarmoNet