Heti horoszkóp 2002. április 2-tól 8-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Munkádra kell koncentrálnod, hiszen most sikereket érhetsz el, úgy erkölcsileg, mint anyagilag egyaránt. Merj kockáztatni, valósítsd meg elképzeléseidet. Feltűnhet egy különös ember az életedben, akinek felforgató eszméi nagy hatással lesznek rád. Egy kis szerelmi játék várható, amely kapcsolódik a munkahelyedhez és a baráti társaságodhoz egyaránt. Keresd meg a közös pontot, s közelebb jutsz a célhoz!


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Munkahelyeden váratlan fordulatok jöhetnek, engedd el merevséged, engedd, hogy az új lehetőségek kiteljesedhessenek életedben. Hiába ragaszkodsz a régi dolgokhoz, a világon egyetlen, amire biztosan számíthatsz, az a változás. Ez tartja életben az egész univerzumot, a mozgás, amely bizony változással jár. Ha nincs félelem benned, minden jó megtörténhet, hiszen ne feledd: minden érted van!


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Családi kapcsolataidban bonyodalmak adódhatnak, de tudnod kell, hogy alapvetően azért, mert te változol folyamatosan, s nincs is értelme, hogy áthárítgasd másokra a felelősséget. Az eddig szőnyeg alatt tartott feszültségek most hirtelen napfényre kerülhetnek. Talán még szakítás is bekövetkezhet. Próbálj meg rugalmas lenni és segítsd a folyamatot, mindenképpen tisztázni kell a felszínre hozott problémákat.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Életedben nagy jelentőséggel bírnak most a barátok. Ha segítségre szorulsz akár üzleti, akár érzelmi téren, lesz kihez fordulnod. Barátaid segítségével egy új ötlet kidolgozásába kezdhetsz, most alkalmas lesz az idő, hogy belefogjatok. Ez anyagi nyereséget is hozhat, s jogi szempontból sem lesznek akadályok. Engedd, hogy a változás megtörténjen, egy kicsit félelmetes a bizonytalanság, de ez hamarosan elmúlik!


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Anyagi elképzeléseid most érnek be, a munkád nagyon sikeres lehet, fokozd az intenzitást! Pozitív változások is történhetnek - ne aggódj, a bizonytalanságból bizonyosság lesz. Család és munka közötti konfliktusaid elhalványulnak, talán nagyobb megértéssel lesznek irántad. Vigyél színt az életetekbe, ne engedd, hogy egyhangúvá silányuljon, mert abból csak kimenekülni szeretnétek előbb-utóbb.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Anyagi sikereid lehetnek a héten, a munkahelyeden jobban elismernek, mint bármikor. Igaz elég sokat küszködtél ezért, de most a gyümölcsét is leszakíthatod! Használd megérzéseidet, spirituális képességeidet, mert ezekkel szintén anyagi javakat szerezhetsz. Ennek családod fog a legjobban örülni, s persze te is, hiszen nagyobb megbecsülésben lesz részed, ami ugyancsak növelheti az önbizalmadat.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Jusson eszedbe, hogy tisztelni kell a testünket, hiszen ez szellemünk hordozója, általa vagyunk cselekvőképesek! Persze azt is lehet, hogy kivonod magad a forgalomból, beteget jelentesz, ez egy társadalmilag elfogadott formája a cselekvés megtagadásának. S te nyugodtan széttárhatod a kezed: "Én nem tehetek róla, beteg vagyok!" De valószínűleg tisztában vagy vele, hogy te döntöttél a betegség mellett: így próbálod áthárítani a felelősséget.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Ha beengeded a változásokat életedbe, akkor most egy kellemes szerelmi kalanddal lephet meg a sors. Csak járj nyitott szemmel, s szembe fog jönni a csoda. Konfliktusaid adódhatnak azonban a családodban, talán éppen azért, mert "nyitott" szemmel járkálsz, talán azért, mert sokkal több időt szentelsz olyan embereknek, akik az ő szemszögükből lényegtelenebbek náluk.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Amire nagyon készülsz, az sikerül a legkevésbé, mint ahogy ez általában lenni szokott, de a spontán dolgok kellemes meglepetést ígérnek. Ne tervezgess, jobban jársz, ha hagyod maguktól történni a dolgokat, és mindent a véletlenre bízol. Talán itt az ideje szembenézni önmagaddal, mi az, ami elfogadható számodra, s mi az, amit éppen hogy csak megélsz... Az idő értékes dolog, nem mindegy, hogy mire használod, felelősséggel tartozol érte!


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Munkahelyed és otthonod között megint feszültség lehet, nem tudod, hogy hol teljesítsd inkább a kötelességed. Ez részben elszomorít, részben rákényszerít arra, hogy mélyebben foglalkozz saját magaddal, s rájöjj, hogy valójában mi a fontos neked! Ne légy túlságosan szigorú saját magaddal szemben, engedj egy kicsivel több lazítást, szórakozást magadnak, s ezzel természetesen a környezetednek is.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Alaptalan, túlzott optimizmus hatására cselekedhetsz pénzügyeidben, tehát ellenőrizz mindent körültekintően, pláne ha szerencsejátékra vagy spekulációra adnád a fejed. Lelkileg viszont feltámadhat idealizmusod, mindenkin segíteni szeretnél. Mély spirituális kutatásokba kezdhetsz, s aki keres, az talál is: most kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki ebben segítségedre lehet. Az is elképzelhető, hogy te magad válsz mások vezetőjévé.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Olyan az otthonod mostanában, akár egy átjáróház. A vendégek, látogatók szinte egymásnak adják a kilincset. Bár szereted a társaságot, néha azonban a jóból is megárthat a sok. Inkább magányra vágysz, szívesen sétálgatnál egy kicsit egy parkban a tavaszi napsütésben gyönyörködve vagy a utcákon a kirakatokat nézegetve? Engedj a kísértésnek! Talán legjobb, ha élvezed az életet, és semmi mással nem törődsz.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet