Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Merkúr kvadrátba kerül a Jupiterrel, ha elég időt és figyelmet szentelünk mások nézeteinek és véleményének meghallgatására, akkor ez jó időszak lehet a döntéshozatal, a tervezés vagy a tárgyalások szempontjából. Csak arra vigyázzunk, hogy a részletekbe ne csússzon hiba, és ne vegyünk ki nagyobb szeletet a tortából, mint amit meg is tudunk emészteni. Vizsgáljuk felül elképzeléseinket, és változtassunk rajtuk, ahol kell.

A délutáni Hold trigon Merkúr hatására nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket, miközben logikai képességeinken sem esik csorba, ami nagyon hasznos egyensúlyt teremt. Képesek leszünk értelmes döntéseket hozni, szinte bármilyen téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal.

Este a Hold szembekerül a Szaturnusszal, magányosnak és lehangoltnak érezhetjük magunkat - többnyire alaptalanul, bár néha még azokat is visszautasítjuk, akik segíteni próbálnak, vagy fel akarnak vidítani. Jobb, ha nem hozunk döntéseket társkapcsolati kérdésekben e tranzit idején, várjuk ki, míg nemsokára vége lesz.

A Hold szextilbe kerül a Neptunusszal, rendkívül fogékonyak vagyunk mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még ránk ragad pocsék hangulatuk. Próbáljunk segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. Ezt a napot eltölthetjük egy jó barátunkkal, hogy megosszuk felfedezéseinket vagy álmainkat, de szívesen álmodozunk magunkban is. A meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.