Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

A Szűz jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban az emésztőrendszert, a májat és az epét érinti az átvonuló Hold. Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha lehetőségünk van választani, ezeken a napokon kerüljük el e testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat.

Jó tudni, hogy a Szűz napokon vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a most készített dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad.

Délután a Hold trigon Mars hatására energiaszintünk a magasba lendül, célszerű olyasmit csinálnunk, amivel ezt levezethetjük. Fellépésünk rendkívül határozott, energikus és bátor, kedvünk támad, hogy nekilássunk feladatainknak, de később már nem biztos, hogy be is akarjuk fejezni a munkát.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaink teljesen átitatják az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereinkben fogjuk érzékelni. Életünk mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzésünk alól. Kezünkben tartjuk a szálakat, és értékelni fogjuk élményeink tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát keressük, akikhez képesek vagyunk ezen a szinten kapcsolódni. Minden találkozásunk mély érzelmeket kelt, és igen kielégítőnek ígérkezik.

Este a Merkúr szembenáll a Holddal, érzelmeinknek hangot kell adnunk, nem pedig elfojtanunk, ez most mégsem fog simán menni. Érzelmeink és a józan megfontolások konfliktusba kerülhetnek egymással. Ösztönös reakcióink gyerekkorunkból visszamaradt beidegződések és előítéletek mintáit követik az ésszerű gondolkodás helyett. Ez nem egy alkalmas pillanat arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozzunk, vagy vitába szálljunk másokkal, de mély meglátásokra tehetünk szert valódi, belső világunkat illetően.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Keddi horoszkóp