Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vérmérsékletünktől függően úgy érezhetjük, hogy mások kiszemeltek maguknak, és le akarnak rohanni bennünket, vagy mi vagyunk azok, akik rájuk támadunk. Ez utóbbi esetben meg kell tanulnunk ellenséges érzelmeinket ésszerűen és helyénvalóan kifejezni.

Az Oroszlánba lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a szívet, a vérkeringést, a hátat, a gerincoszlopot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk.

A Hold trigonba kerül a Plútóval, annyira felfokozott érzelmekkel reagálunk az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a tranzit végére teljesen kimerültnek érezhetjük magunkat. Fejezzük ki érzéseinket, de ne feledkezzünk meg értelmünkről sem.

Szexuális kapcsolatunk hevessé válik, mert képesek vagyunk a mélységeibe hatolni. Érzelmeink és érzékenységünk annyira felfokozódik, hogy ma tényleg eggyé válhatunk párunkkal.

A Nap kvadrát Jupiter arra késztethet bennünket, hogy többet tegyünk, mint amennyit általában szoktunk -, ami nem lenne baj, ha egyébként is óvatosan szoktunk eljárni. De ha nem figyelünk oda, könnyen túlfeszíthetjük a húrt. Ez társkapcsolatainkra is kihat. Álljunk készen az együttműködésre - egyenlő alapon - és vegyük figyelembe mások nézeteit. Különösen a túlzott önbizalomtól és önző viselkedéstől tartózkodjunk. Ha kellő önfegyelmet tanúsítunk, és semmit nem viszünk túlzásba, akkor most mélyebb személyes belátásra tehetünk szert.

A Hold trigon Vénusz abban a hitünkben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóan lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.