Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Érzelmeink és értelmünk egyensúlyba kerülnek. Most tekintsük át a magunk mögött hagyott zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásunkat és önismeretünket szolgálta. Most elsimíthatunk minden feszültséget. Forduljunk befelé, hogy jobban megértsük önmagunkat, és nézzünk körül, hogy másokat is hozzásegítsünk önmaguk megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat számunkra.

Az az erő, amely a Rák-napok alatt hat, az általános nyugtalanságot eredményez. Ilyenkor erőteljesebb túlsúlyban van a mellkasra ható befolyás, mint a többi állatövi jegyben. A Rák jegye ugyanígy uralja a májat, és gyakran elég egy átvirrasztott éjszaka, hogy másnap teljesen megtörtnek érezzük magunkat, mert a májnak túl sok dolga volt. Ilyenkor alkalmanként a gyomor is megbolondul. Ezért ajánlatos ilyenkor a könnyű étel.

A Hold szextil Szaturnusz hatására nagyobb érzelmi önkontroll és objektivitás jellemző ránk, ezért könnyebben tudjuk kezelni a nehéz kapcsolatokat. Itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változtatásokat véghez vigyük. Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek.

Este a Hold szembekerül a Neptunusszal, nem úgy érzékeljük a valóságot, mint ahogyan az ténylegesen van. Előjöhetnek tudatalatti félelmeink, és ezek átszínezik az érzelmeinket. Szeszélyessé és zavarodottá válhatunk. Legszívesebben félrevonulnánk a világtól. Arról van szó, hogy ilyenkor a belső és nem a kívülről érkező hatásokra reagálunk. Kapcsolatainkban félreértések adódhatnak. Ne higgyük, hogy mások utaznak ránk, a tranzit elmúltával majd világosabban tudjuk megítélni a helyzetet. Próbáljunk kapcsolatba lépni felettes énünkkel, és némi belső bölcsesség segítségével megérteni és átvészelni ezt az időszakot. Legyünk különösen óvatosak mindennel, amit fogyasztunk, mert ilyenkor nagyon érzékennyé válunk a drogokra, alkoholra és allergénekre.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.