Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Egészségügyi vonatkozásaiban a gyomrot, a mellkas alsó részét és az anyaméhet érinti a Rák jegyébe lépő Hold. Ha a mai napon locsoljuk meg szobanövényeinket, a tápanyagok sokkal hatékonyabban épülnek be.

A Hold trigonba kerül a Merkúrral, ma nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket, miközben logikai képességeinken sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képesek leszünk értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

A Hold kvadrátba kerül a Vénusszal, ami kiválthatja belőlünk anyáskodó ösztöneinket, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezzük ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nagyon szerelmesnek érezhetjük magunkat, de tartsuk szem előtt, hogy hagynunk kell némi mozgásteret társunknak is. A mirigy problémákra hajlamos, illetve menstruációs zavarokkal küszködő embereknek nehézségeik támadhatnak e tranzit idején.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Pénteki horoszkóp