Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Magányosnak és elhagyatottnak érezhetjük magunkat, eluralkodhat rajtunk a pesszimizmus. De ne keseredjünk el, viszonylag rövid ideig tart ez a tranzit, és egyébként is: a dolgok nem állnak annyira rosszul, mint gondolnánk.

Az Ikrek jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a vállakat, a karokat, kezeket, a tüdőt érinti. Étrendben a zsír és az olajok a hangsúlyozottabbak. A ligetszépe olaj, mint táplálék kiegészítő, csökkenti a vér koleszterinszintjét, enyhíti a menstruáció előtti fájdalmakat, segít a hiperaktív gyerekeken.

Délelőtt a Hold-Neptunusz trigon ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra, vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Használjuk ki az alkalmat. Álmodozással kívánjuk tölteni az estét, szabadon engedve fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt. Legjobb, ha egyedül maradunk, és kapcsolatba lépünk belső világunkkal.

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, a délután nem a legalkalmasabb a világos, egyértelmű kommunikációra (Hold kvadrát Merkúr). Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

A Vénusz ma trigonba kerül a Plútóval, és néhány napig még érezni is fogjuk kellemes hatását. Szerelmi érzéseink és szexuális étvágyunk megnő, megerősödik, és ezt könnyedén ki is tudjuk fejezni. Kapcsolatunk új mélységei tárulhatnak fel előttünk. Egy új kapcsolat is "levehet a lábunkról", amelyben mindkettőnket meglephet az érzelmek hevessége.

Kreativitásunk felerősödik és elmélyül, amit most csinálunk, az jó ideig nagy hatással lesz életünkre. Megkaphatjuk az elismerést is, amire vágytunk.

A kora esti órákban a Hold szextilbe kerül a Vénusszal, jól és kellemesen érezzük magunkat, vidámak, derűsek vagyunk, és harmonikusnak éljük meg a világot. Remek alkalom vendégek fogadására, élvezzük a társaságot és az otthoni környezetünket. De elmehetünk szórakozni máshová is. A szerelmi kapcsolatok általában most simán alakulnak.

Késő este viszont a Hold szemben áll a Plútóval, konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolatainkban, minden valószínűség szerint tudattalan - általában elfojtott, de most felszínre törő - érzelmi okokból. Egyikünk féltékenykedhet, vagy túlságosan birtokló és manipulatív módon lép fel. Később, miután lehiggadtunk, és elmúlt ez a tranzit, rengeteget tanulhatunk mindkettőnkről a történtek felidézésével. Természetesen ne hozzunk lényeges döntést érzelmi életünket illetően a mai nap folyamán.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Keddi horoszkóp