Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A kora reggeli órákban a Hold kvadrátba kerül az Uránusszal, ennek hatására olyan függetlennek tudjuk magunkat, hogy mindennel szembeszállunk. Nem tűrünk el semmilyen beleszólást, és nem viseljük el senki elvárásait, különösen érzelmi téren. Még szokásos kötelességeinknek sem kívánunk eleget tenni. Az izgalmak iránti igényünk végletes, érzelmeink összezavarodnak. Természetesen mindez vitákat eredményez, és akár kapcsolataink megszakításához is vezethet. Tartózkodjunk a hirtelen felindulásból hozott döntésektől. Ez egy rövid ideig tartó tranzit, és a most levont következtetések egy-kettőre nevetségessé válhatnak.

Délelőtt a Nap-Hold szextil hatására belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülünk, és ez életünk minden területén éreztetni fogja kedvező hatásait, különösen kapcsolataink lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatunk, egyikükkel a végén talán még szerelmi viszony is kikerekedhet.

A szokásosnál könnyebbnek találjuk az esetleges személyes vagy társkapcsolati problémák rendezését.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Hétfői horoszkóp