Heti horoszkóp 2002. március 19-től 25-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Ez egyike azon időszakoknak, amikor legszívesebben meglógnál munkahelyedről. Úgy érzed, agyonnyom a munka és a kötelesség, és emiatt nem csinálhatod azt, amihez igazán kedved lenne. Türelmetlenné válhatsz mindenféle korlátozással szemben, emiatt talán nem lesz éppen zökkenőmentes a feletteseiddel való kapcsolatod. Lásd be, hogy nem feltétlenül ők azok, akik korlátoznak: saját választásaink vagy elképzeléseink lehetnek a valódi korlátaink.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Annyi energiád van, hogy alig tudod visszafogni magad. Mégis ezt kell tenned, ha nem akarsz túlzásokba esni, vagy hibákat elkövetni. Légy tudatában korlátaidnak, és ne vidd túlzásba a dolgokat. Próbáld lehűteni magad. Egyszerre látod egészében és részleteiben is részleteiben is a képet, bár hajlamos vagy lebecsülni a részletek fontosságát. Kerüld el ezt a csapdát, és ne vállalj be túl sokat, akkor minden rendben lesz, és minden szempontból nagyon hatékony hetet zárhatsz.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Önérvényesítési mutatód nullával egyenlő. Lehet, hogy nehéz találkozásokon kell most átesned, de ez segíteni fog tiszta vizet önteni a pohárba, és felszínre hozni bármely háttérben lapuló problémát. Átmeneti problémáinak ne tulajdoníts a szükségesnél nagyobb jelentőséget, minél kevesebbet rágódsz rajtuk, annál könnyebben meg tudod őket oldani. Ne feledd: a problémák csak rávilágítanak, hová kell energiáidat koncentrálni, hogy több önbizalomra tehess szert.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Optimizmusod nem ismer határokat, kicsit könnyelmű is lehetsz mostanában, ami viszont pénzügyi nehézségekhez is vezethet. Jobban vonz a kockázatvállalás, talán a szerencsejáték is. Próbálj azért egy kis óvatosságot tanúsítani. Váratlan változás állhat elő "szerencsédben" - így vagy úgy. Élvezd, ha ez kedvező, de ne ess kétségbe, ha nem az. A dolgok igen gyorsan fordulnak. Mindazonáltal ajánlatos most az óvatos mérlegelés, mielőtt bármit is tennél.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Valószínűleg rengeteg papírmunka, értekezletek és megbeszélések sora vár rád a hét folyamán. A szokásosnál mindenképpen többet fogsz kommunikálni. Annyira be lehetsz fogva, hogy ettől túlzottan felidegesítheted magad. Próbáld megőrizni hidegvéredet, különben csak hanyag munkát fogsz tudni végezni, és figyelmetlenséged kellemetlenségekhez vezethet. Ugyanakkor mindenféle szellemi tevékenység, szervező munka és tárgyalások szempontjából kedvező időszak.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Fokozatosan ráébredhetsz, hogy mennyire fontos számodra az otthon, és valamit próbálsz javítani rajta, ha másképp nem, akkor legalább egy alapos nagytakarítással. Mindenki, akit most meghívsz magadhoz, jól és kellemesen fogja érezni magát megújuló környezetedben. Társasági életed fellendülhet, rég nem látott ismerősök kereshetnek fel. Kapcsolataid általában zökkenőmentesen alakulnak, mindez a belőled áradó egyensúly és harmónia hatására.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Személyes fejlődésednek egy igen intenzív időszaka lehet ez - ha hagyod. Itt az ideje, hogy a spirituális fejlődés útjára lépj. Ez nem azt jelenti, hogy kolostorba kellene vonulnod elmélyülésre, csak ne az anyagi sikerek töltsék ki minden érdeklődésedet. Keress útitársakat közös lelki fejlődésetekhez, rá fogsz találni a helyes irányra. Lehet, hogy nagyon elfoglalt vagy mostanában, de a barátokkal eltöltött idő soha nem felesleges, úgyhogy ne hanyagold el őket, és mutasd ki irántuk való érzelmeidet.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Ingerlékenynek, lehangoltnak vagy egyszerűen csak "másnak" érezheted magad - minden különösebb ok nélkül. Energiaszinted viszonylag alacsony lehet, meditálj, tarts önvizsgálatot vagy meríts erőt abból, hogy másoknak segítesz. Igyekezz olyannak látni az embereket és a dolgokat, amilyenek azok a valóságban, és nem úgy, ahogy látni szeretnéd őket. Elkerülheted a kudarcokat, ha megvalósítható célokat tűzöl magad elé. Figyelj arra, hogy ne ábrándokat kergess, racionalizáld a vágyaidat.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Kapcsolataidban nézeteltérések adódhatnak, különösen ha érzéketlenséget tanúsítasz párod érzelmei iránt. Összetűzésbe kerülhetsz valakivel, akiről úgy érzed, hogy visszafog téged, esetleg szakítani is próbálsz vele. Gondold át alaposan a dolgot, és ne tégy semmit indulatból a héten. Ne feledd: mások csak tükröt tartanak elénk, melyben megpillanthatjuk belső lényünket, ami persze nem mindig kellemes látvány. Figyeld magad, hogy tanulni tudj belőle, és fejlődhess általa.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Remek alkalom arra, hogy a végére járj egy olyan feladatnak, amelyen már jó ideje dolgozol, vagy belekezdj valami másba. Arra is jó, hogy döntéseket hozz, intézkedéseket foganatosíts, és tárgyalj feletteseiddel. Lehetőséget kaphatsz arra, hogy bizonyítsd képességeidet, és ebből hasznod származhat a későbbiek folyamán. Ne feledkezz meg azonban a többiek igényeiről és érdekeiről sem, különben könnyen kiközösíthetnek a munkahelyen. Hozzátok összhangba törekvéseiteket, hiszen közösek az érdekeitek.


Vízöntő (01.21.-02.19.)
Kommunikációs zavaraid támadhatnak a héten, elsősorban késedelmek, félreértések miatt. Nem a legalkalmasabb pillanat a tárgyalásokra és személyes találkozókra, de az sem szerencsés, ha teljesen bezárkózol. A megbeszélések és nagy tervek készítését tedd át máskorra, és foglalkozz most inkább komoly odafigyelést igénylő aprólékos szellemi munkákkal. Próbálj felülkerekedni a negatív gondolkodáson, és tudatosítsd magadban, hogy most csak egy részét látod az összképnek: a negatívumokat.


Halak (02.20.-03.20.)
Általában véve ez az időszak szerelmi kapcsolataidat helyezi előtérbe: ha az már eddig is jó volt, most különösen jó lesz, ha azonban mostanában nem volt túl jó, akkor a dolgok rosszabbra fordulhatnak. Amennyiben nincs kapcsolatod, akkor most minden bizonnyal fokozottabban vágyhatsz rá, de konfliktusba is keveredhetsz egy ellenkező nemű személlyel. Ha netalán ebben az időszakban kötnél házasságot, akkor minden rendben lesz az esküvővel, és kellemesen érezhetitek magatokat.

HarmoNet

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.