Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Csak a magunk feje után akarunk menni. A legjobb tanács ilyenkor az, hogy próbáljuk megőrizni hidegvérünket, és fékezzük magunkat, törekedjünk kompromisszumra, vagy egyszerűen várjuk ki a tranzit végét. Szerencsére nem tart sokáig. De ha fegyelmezzük magunkat, akár rendkívüli teljesítményekre is képesek lehetünk.

A Bika jegyébe lépő Hold a nyakra, a pajzsmirigyre, a tarkóra, a mandulára és a fülre is érzékeny hatást gyakorol. Ha lehetőségünk van rá, ezeken a napokon kerüljük el az ezekre a területekre vonatkozó műtéteket vagy a fogászati beavatkozásokat.

A Merkúr szextilbe kerül a Marssal, ma bővelkedni fogunk a fizikai és szellemi energiákban. Ne várjuk azonban, hogy a többiek lépést tudnak tartani velünk. Lehet, hogy valakit meg kell majd győznünk álláspontunk helyességéről, vagy azt meg kell védenünk mások előtt - mindkettőt nagyon jól fogjuk csinálni. Nem kétséges: ennek minden percét élvezni is fogjuk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Korábban: