Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Amíg a Hold a Kosban tartózkodik, megfigyelhető, hogy ezeken a napokon sokkal több ember szenved erős fejfájástól. Gyakran magunk is hozzájárulunk a Kos napok előtti viselkedésünkkel a fejfájás kialakulásához. Talán röviddel a Kos-napok előtt fontos dolgokat, házimunkákat s határidőket szalasztunk el, míg végül ezeken a napokon szakad ránk minden. Figyeljünk magunkra, és próbáljuk meg a Kos-napokat olyan távol tartani a stressztől és a nyomástól, amennyire csak lehet.

A Hold szextilbe kerül a Merkúrral, számos lehetőség kínálkozik most a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozunk, hogy megvitassunk velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keressük a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálunk, ugyanis könnyen ki tudjuk fejezni érzéseinket, és ezzel derűsebbé tehetjük napjukat. Vagy a magunkét, ha megértő hallgatóságra van szükségünk esetleges problémáink kitálalásához.

A Hold-Neptunusz kvadrát hatására este kissé álmatagnak, félrevonultnak érezhetjük magunkat. Próbáljunk olvasni, menjünk moziba, meditáljunk, vagy ilyesmikkel töltsük az időt, ha ki akarunk kapcsolódni, vagy menekülünk a mindennapos rutin elől.