Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Elménk tiszta és éles, optimizmusunk határtalan, kis önfegyelemmel még a legnagyobb problémákkal is meg tudunk birkózni. Nyitottá válunk új eszmék és információk iránt.

Elkezdődik a növő Hold kb. 13 napos fázisa, minden, amit be kell juttatni a szervezetbe, ami építi és erősíti ebben az időszakban kétszeresen hat. Most van itt az ideje az olyan extra kezeléseknek, mint a maszkok, a különböző kúrák és fürdők. Sajnos a táplálék is sokkal jobban beépül a szervezetbe. Ezért az ötfogásos menüt inkább halasszuk el majd a Telihold utánra, hacsak nem akarunk a Holddal együtt gömbölyödni.

Délutántól a Vénusz szextilbe kerül a Neptunusszal, javíthatatlanul romantikusak vagyunk, és ha nem vesztegetjük álmodozással az időt, valóban eggyé válhatunk szeretteinkkel. Ráhangolódunk igényeikre, és úgy tudunk eleget tenni nekik, hogy eközben nem veszítjük el egyéniségünket vagy a magunk boldogságát sem. Azon vehetjük észre magunkat, hogy álmodozással töltjük a napot, és nincs elég ambíciónk ügyeink intézéséhez. Ha így van, akkor érezzük jól magunkat: néha mindnyájan feltöltődhetünk ott, álomországban is.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Szerdai horoszkóp