Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ami a fogyó Holdnál elkezdődött, Újholdkor éri el csúcspontját: a test méregtelenítő és tisztítókészsége. Ezen a napon a test rendkívül hatékonyan szabadul meg a mérgektől és salakanyagoktól. Érdemes a mai napra zöldség-vagy gyümölcsnapot beiktatni, a várt hatás nem marad el. Ha rossz szokásainkat sutba akarjuk dobni, ez a nap a legalkalmasabb kezdet szinte minden más napnál.

A Hold jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs pihentetőleg, méregtelenítőleg hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott. Ha a mai napon locsoljuk meg szobanövényeinket, a tápanyagok sokkal hatékonyabban épülnek be.

A Mars ma kvadrátba kerül a Neptunusszal, energiaszintünk meglehetősen alacsony, legjobb ha minél könnyedebben vesszük a dolgokat, és elkerüljük a fizikai túlterhelést. A negatív fényszögállás hatására különböző veszteségek érhetnek, a kétség, bizonytalanság és elkedvetlenedés lehet úrrá rajtunk. De ne veszítsük el kedvünket, a dolgok másként látszanak majd, ha már elvonultak a felhők. Ne feledjük, csak valamelyik tervünk vagy próbálkozásunk fulladhat kudarcba, mi magunk nem. Tartsuk távol magunkat mindenféle alattomosságtól.

Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most - a Hold - Plútó kvadrát hatására -, ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

A Nap-Hold együttállás hatására kapcsolataink kellemesnek ígérkeznek, különösen a nőkkel - főleg, ha nem tartunk saját érzelmeinktől. Alkalmas pillanat, hogy megvitassuk viszonyunkat szeretteinkkel. Érzelmeink ma jobban előtérbe kerülnek, és ez esélyt ad jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudunk nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét lelki szinten. Belső békénk és biztonságérzetünk kisugárzik minden kapcsolatunkra.

A Vénusz szextilbe kerül a Szaturnusszal, és mint tudjuk, a Szaturnusz mindig kötelezettségeinkre figyelmeztet. Tisztában leszünk az egészséges társkapcsolathoz nélkülözhetetlen kötelességekkel, és örömmel teszünk eleget nekik. Érdemes megvitatni és tisztázni partnerünkkel egymás nézeteit és kölcsönös elvárásait a kapcsolaton belül.Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Keddi horoszkóp