Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kitűnő időszak mindenféle szórakozáshoz, úgysincs sok kedvünk dolgozni. Jó lenne szabadságot kivenni - akár egy napra - de legalábbis próbáljunk minél kevesebb kötelezettséget a nyakunkba venni. A szépség iránti fogékonyságunk is hangsúlyt kap: menjünk múzeumba vagy színházba, és kapcsolódjunk ki. Itt a jó alkalom, hogy szabadságra induljunk, vagy rövid kirándulást tegyünk.

A Vízöntőbe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a mirigyrendszerhez kapcsolódik, mely a szervezet működéséhez szükséges hormonokat termeli. A szervezet működési rendszerében 21-23 óra között van a mirigyrendszer regenerálódásának ideje. Ezért fontos lenne mindenkinek, hogy ekkor már aludjon, ahhoz, hogy másnap ne legyen ideges, ingerült, fáradt, szétszórt.

A Hold együttállásba kerül az Uránusszal, nyugtalanok, türelmetlenek lehetünk a megszokott dolgokkal szemben, és talán meggondolatlanok is. Vigyázzunk, nehogy olyasmit tegyünk, amit rögtön meg is bánunk. Előfordulhatnak váratlan események vagy lelki változások, amelyek érzelmileg felkavarnak bennünket. Hangulatemberré válhatunk, váratlan kilengésekkel egyik érzelmi végletből a másikba.