Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Étrendben a fehérjék kapcsolódnak a Nyilas jegyéhez. A teljes értékű fehérjéknek rendkívül sokrétű a feladata a szervezetünkben. Bármely étrend szerint is táplálkozunk, erről ne feledkezzünk meg.

A Nap is kvadrátba kerül a Plútóval, készüljünk fel rá, mert feletteseink számon kérhetnek bennünket, és felelnünk kell tetteinkért. Ha nem tudunk ennek eleget tenni, lássuk be, hogy változtatnunk kell hozzáállásunkon vagy módszereinken. A lényeg az, hogy minden, ami most nem állja ki a próbát, átalakításra szorul. Üzemzavarok is felléphetnek gépekben vagy bizonyos helyzetekben. Itt az ideje, hogy egyszer s mindenkorra kijavítsuk a hibákat.

Ez egy kedvező pillanat a változtatások végrehajtására - belső énünket is beleértve. Legyünk felkészítve a régi elengedésére és az új befogadására, mert ez lesz most a kihívás.

A Hold szextilbe kerül a Merkúrral, számos lehetőség kínálkozik most a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozunk, hogy megvitassunk velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keressük a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálunk, ugyanis könnyen ki tudjuk fejezni érzéseinket, és ezzel derűsebbé tehetjük napjukat. Vagy a magunkét, ha megértő hallgatóságra van szükségünk esetleges problémáink kitálalásához.

A kora esti órákban a Hold szextilbe kerül az Uránusszal, ami izgalomba hoz, és nyitottá tesz az új élmények és eszmék iránt. Nyugtalanok leszünk, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágyunk. Odáig mehetünk, hogy valamilyen módon felbosszantjuk vagy megbotránkoztatjuk a többieket, csak hogy kizökkentsük őket. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén.

A Mars szextilbe kerül a Jupiterrel, bármely ilyenkor beindított üzleti vállalkozás vagy program sikerre számíthat, hacsak nincs a személyes horoszkópunkban ellentmondó bolygóhatás. A hatósági kapcsolatok és jogi témákkal való foglalkozás most szintén kedvezően alakulhat a napokban. Bőséges energiával rendelkezünk, egészségünk és közérzetünk szintén javulni fog ebben az időszakban. Remek alkalom sportolásra, testedzésre.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Keddi horoszkóp