Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Nyilas jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két és fél nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha tehetjük, ezeken a napokon kerüljük el ezen testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat.

Délutánra már a Hold szextilbe kerül a Neptunusszal, rendkívül fogékonyak vagyunk mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még ránk ragad pocsék hangulatuk. Próbáljunk segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. Ezt az időt eltölthetjük egy jó barátunkkal, hogy megosszuk felfedezéseinket vagy álmainkat, de szívesen álmodozunk magunkban is. A meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor.

Este a Nap kvadrát Hold hatására az eddig szőnyeg alatt tartott esetleges problémák most felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkban. Minden kis apróságon "kiakadhatunk". Figyeljünk oda, és a nehézségekkel rögtön nézzünk szembe.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Hétfői horoszkóp