Heti horoszkóp 2002. március 5-től 11-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Mélyebb szinteken gondolkodsz magadról és minden bizonnyal másokról is, mint általában. Ha nem így látod, érdemes tudatosan törekedni a mélyebb gondolatokra. Ez most alapvető hatást gyakorolhat egész életedre, lehetőséget teremt arra, hogy átgondold azt, hogyan is szeretnéd alakítani az életedet. Talán szeretnél választ találni néhány kérdésedre, amint életed alapvető célján gondolkodsz. Ha bármit kétségesnek vagy értelmetlennek éreznél belül, az mind arra utal, hogy itt az ideje annak, hogy tegyél valamit lelki életed érdekében is.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy pénzt vonzz magadhoz a héten. Ha hitelre van szükséged, akkor most jó eséllyel indulhatsz érte. Ha ügyesen dolgoztál, most sok zárt ajtó megnyílhat előtted. Érezheted azt, hogy megtérülnek mindazok az erőfeszítések, amelyeket azért tettél, hogy sok jó tapasztalatot szerezz. Használd ki azt az energiát és lelkesedést, ami ebben az időszakban felvillanyoz. De fontos, hogy végiggondold hosszútávra szóló materiális terveidet, és hogy eldöntsd azt, hogy mindezek vajon a későbbiekben is értékesnek tűnnek-e.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Számottevő energiával rendelkezel, és fegyelmezetten törekszel feladataid elvégzésére. Így is adódhatnak azonban konfliktusok, ha nem kapod meg azt a bizalmat, amelyet érzésed szerint megérdemelnél, vagy ha beosztottaid nem kapják meg ugyanezt tőled. Csalódottságodat igyekezz konstruktív módon feldolgozni, különben baleset vagy betegség lehet belőle. Segíthet a kemény, fizikai munka éppúgy, mint problémáid megbeszélése és együttes feldolgozása azokkal, akik a csalódást okozták. Most le tudod győzni az akadályokat és megerősödik cselekvőképességed is.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Arra biztat ez az időszak, hogy egészséges hozzáállást alakíts ki feladataiddal és kötelezettségeiddel szemben. Ezeknek eleget tenni most gyarapodásod, elégedettséged forrásává válhat, mi több: bőségesen megtérül a későbbiekben. Számíthatsz arra, hogy haszonhoz jutsz most, különösen akkor, ha igyekszel kihasználni intellektuális képességeidet és szociális befolyásodat. Megerősödik versenyképességed, és elnyered azt a bátorságot és előrelátást, amivel az üzleti élet kemény harcaiban és nehéz kihívásaiban is képes leszel megállni a helyed.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Ez a hét nem lesz zökkenőmentes időszak a kapcsolataid terén. Hajlamos lehetsz arra, hogy véget nem érő, felesleges vitákba keveredj. Ha azon kapod magad, hogy hajnalig tartó, fárasztó beszélgetések során igyekszel megoldani a kapcsolataidban felmerülő problémákat, akkor hagyd ezt abba. Hiszen ezek a viták - és vallatások - csak arra lesznek jók, hogy teljesen kifáraszd partneredet, és végül hosszú, kiábrándult hallgatásba merüljetek. Léteznek sokkal kreatívabb megoldások is arra, hogy szellemi energiádat levezesd.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Ebben a periódusban nem sokat törődsz a diplomácia szabályaival, mert most csak azzal foglalkozol, hogy minél gyorsabban teljesíts, hiszen égsz a vágytól, hogy eredményeket érhess el. Az is előfordulhat, hogy erőszakos módon törtetsz céljaid felé. Győződj meg arról, hogy mi az, ami helyes és mi az, ami helytelen, és aszerint cselekedj; de legelőször is igyekezz mélyebben megismerni a dolgokat és próbálj meg sokkal toleránsabb lenni. Ne becsüld túl saját személyedet, mert önelégültséged nem a megfelelő irányba vezet, ami kellemetlenül érinthet.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Változások állhatnak elő munkádban vagy a munkádhoz való hozzáállásodban. Munkahelyet változtathatsz vagy - ami még jobb - újító jellegű felfedezésekkel közelíthetsz munkádhoz, akár új módszerek vagy szervezés terén. Ne próbálj ellenállni a változásoknak, vagy ne akard elfojtani az irántuk mutatkozó igényt. Ha nem lépsz tudatosan, vagy mereven ragaszkodsz a régihez, mondván, hogy "te eddig mindig így csináltad", valamilyen külső esemény fog kényszeríteni a változásra. Ha valaha arról álmodtál, hogy megteremted teljes függetlenségedet, akkor most itt van a megfelelő alkalom erre.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Mély élményekkel és meglátásokkal gazdagodhatsz ebben az időszakban, mindez alapvetően fog érinteni, gyarapítva tudásodat, és - remélhetőleg - bölcsességedet. Ne feledd azonban, hogy meglátásaidhoz tapasztalatokat is kell szerezned, és ezt mások sem spórolhatják meg. Akkor lehetsz szerencsésebb, ha nagyobb lelki fegyelemre teszel szert, hiszen igényeidet ebben az időszakban nem elégíthetik ki a személyiségen kívüli dolgokra vonatkozó eredmények. Azok a döntések, amelyeket most hozol, jelentősen befolyásolhatják a továbbiakban életedet.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Most különösen nagy szükséged van arra, hogy megszervezd az életedet és praktikusan be tudd osztani idődet. Ha úgy érzed, hogy nem rendelkezel a megfelelő képzettséggel ahhoz, amit szeretnél csinálni, akkor most kell elhatároznod magad amellett, hogy mindezen változtass. Hasznos lehet az is, ha hosszabb ideig tartó tanfolyamokra és szellemi képzésekre iratkozol be. Most képes lehetsz arra, hogy céljaid elérése érdekében erősítsd mentális fegyelmezettségedet. Figyelj jobban a részletekre. Az apró betűs részt is olvasd el, mielőtt aláírnál egy szerződést.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Nagyon keményen kell dolgoznod mostanában - olykor egészen késő éjszakáig is. Lazíts, mert máskülönben rámehet egészséged. Ez egy olyan feszült időszak, amikor nagy nyomást kell elviselned. Személyiséged is jelentős változáson megy keresztül, tehát ha most képes vagy azonosulni hivatásoddal, akkor nagy valószínűséggel átértelmeződnek céljaid is. Most lesz itt az ideje annak, hogy eldöntsd, mit tartasz a legfontosabbnak, hiszen kár olyan tevékenységekre pazarolni drága idődet, amelyeknek nem látod az értelmét.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Ebben a periódusban különösen fontos, hogy tudd azt, hogy mikor, mit és hogyan mondj. Ha azt akarod, hogy szavaidnak legyen hatása is, akkor ne a rövidségre törekedj! Ha elég önfegyelmed lesz ahhoz, hogy mindennapjaidat eredményesen szervezd meg és helytállj a mentális kihívások alkalmával, akkor hosszú távon is kielégítő eredményekre számíthatsz. Hangsúlyt kaphatnak most az üzleti ügyek is, de számítanod kell sok apró kellemetlenségre. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, és hosszú távra vonatkozó stratégiák kidolgozásával igyekezz megoldani problémáidat.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Most sokkal inkább románcra vágysz, mint szexre, és hajlamos lehetsz idealizálni a szeretett lényt - vagy téged idealizálnak valamiképp. Egyik sem ajánlatos, inkább arra törekedj, hogy az embereket olyannak lásd, és aszerint kezeld, amilyenek valójában, és tekintsd egyenlő feleknek őket. Ez minden ismerősödre is vonatkozik: óvakodj az illúzióktól és a káprázattól. Nem jó időszak a szerencsejátékra vagy spekulációra, ösztönzőleg hat viszont kreativitásodra. Jobbnál jobb ötletek vagy módszerek juthatnak eszedbe munkáddal kapcsolatban.