Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Szűz jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban az emésztőrendszert, a májat és az epét érinti. Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha lehetőségünk van választani, ezeken a napokon kerüljük el ezekre a testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat.

Testünknek, szépségünknek akkor teszünk jót, ha teliholdkor a pihenést és az egyensúlyt keressük. Ebben segíthetnek a különböző gyógyfürdők, különösen azért, mert a gyógynövények éppen teliholdkor fejtik ki legerőteljesebben a hatásukat. A jó közérzet fontos eleme az ellazulás. A stressz, a rohanó élettempó gyakran megakadályozza a természetes relaxációt. Az illóolajok segítenek az ellazulás elérésében, csodálatosan hatnak a közérzetre, gyógyfürdőt is vehetünk belőlük. Napi 20-30 percet fordítsunk önmagunkra és megteremthetjük, illetve megőrizhetjük saját fizikai, szellemi és lelki egészségünket, segíthetjük a belső béke és harmónia helyreállását.

Az éjszakai Hold-Jupiter szextil hatására kellemesen indulhat a napunk, őszinte érdeklődést tanúsítunk mások iránt, és ez érződik is rajtunk. Örömünkre szolgál, ha ezt a napot régi barátaink körében tölthetjük, de szívesen látunk újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőlünk és ez viszonzásra is talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak ránk.

Mivel a Nap szembenáll a Holddal, elég energikusnak érezhetjük magunkat, de megkomplikálja helyzetünket, ha hagyjuk, hogy életünk különböző területei szétcincáljanak bennünket. Tudatában vagyunk érzelmi és szellemi lényünk - vagy más szóval jobb, illetve bal agyfélteke-énünk - közötti kettősségnek. Erőfeszítéseket kell tennünk e két ellentmondó rész harmonizálása érdekében. Ha érzelmeink és értelmünk egyensúlyát fenn tudjuk tartani, azért ez is egy kellemes és kielégítő nap lehet.

Délelőtt a Hold kvadrátba kerül a Szaturnusszal, kicsit hajlamosak leszünk mindent a sötétebbik oldaláról látni - önmagunkat és másokat is, általában az egész világot. Ne merüljünk el ebben az állapotban, és ne vegyük magunkra a dolgokat. Kilátásaink pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül felettünk az égbolt. Hamar elmúlik ez a tranzit.

Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most - a késő esti Hold-Plútó kvadrát hatására -, ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Keddi horoszkóp