Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Következtetéseink könnyen tévesnek bizonyulhatnak, ezért jobb, ha most nem hozunk végleges döntéseket társkapcsolati kérdésekben.

Az Oroszlán jegyébe lépő Hold egészségügyileg a gerincoszlopot érinti. A gerincoszlopunk rugalmasságának megőrzése egész életünk során fontos. Erre nagyon alkalmas a jóga gyakorlása. Étrendben a fehérjék kapcsolódnak az Oroszlán jegyéhez. Ne feledjük, a teljes értékű fehérjéknek rendkívül sokrétű a feladata a szervezetünkben.

Délután a Hold trigon Mars hatására energiaszintünk a magasba lendül, célszerű olyasmit csinálnunk, amivel ezt levezethetjük. Fellépésünk rendkívül határozott, energikus és bátor, kedvünk támad, hogy nekilássunk feladatainknak, de később már nem biztos, hogy be is akarjuk fejezni a munkát.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaink teljesen átitatják az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkat. Életünk mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzésünk alól. Kezünkben tartjuk a szálakat, és értékelni fogjuk élményeink tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát keressük, akikhez képesek vagyunk ezen a szinten kapcsolódni. Minden találkozásunk mély érzelmeket kelt, és igen kielégítőnek ígérkezik.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Vasárnapi horoszkóp