Heti horoszkóp 2002. február 26-tól március 4-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Ha néhanapján "szarvaidat" érzékeny antennákra cseréled, sok mindent megtudhatsz azokról a kézzel nem fogható dolgokról, melyek hétköznapjainkat irányítják. Miközben figyeled a környezetből érkező jeleket, legalább hagyod kibontakozni üzletfeleidet, ha mást nem, egy lélegzetvételnyi időre. Ez a tőled szokatlan jelenség oly mértékben meglepheti őket, hogy nem kizárt, hogy előnyös szerződéskötésekre, netán hosszú távú üzleti kapcsolatokra is sort kerülhet. Ha figyelmed a finom részletekre is kiterjed, akkor tulajdonképpen minden üzleti lépésed kedvezően alakulhat.

Bika (04. 21. - 05. 20.)
Szeretteiddel való kapcsolataid harmonikusnak ígérkeznek. Remek alkalom, hogy felkerekedj, és szórakozni menj családtagjaid vagy közeli barátaid társaságában. Amúgy sincs sok kedved most túl sokat dolgozni. Nem kell, hogy emésszen a lelkiismeret furdalás amiatt, mert szívesebben töltenéd most meghitt zugodban a máskor dolgos perceidet. Egy kis lustálkodás neked sem árt, és könnyen lehet, hogy az efféle időtöltés partnerednek is kedvére válik. Fontos azonban, hogy ebből ne csinálj rendszert, mert észre sem veszed, és elaprózhatod energiáidat.

Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Itt az ideje, hogy körbenézzél saját házad táján is a rohanó hétköznapok forgatagában. Bizony nem jutott túl sok idő a háztartásra, ezt nem ártana bepótolni. Családodnak is kellemes pillanatokat szerezhetsz azzal, ha leveszed ezeket a terheket a vállukról, és a dolgos órák után egy rég nem látott videó filmet néztek meg együtt. Jó időszak ez arra, hogy együtt légy velük, és tisztázd az esetleges problémákat: rengeteget fogsz tanulni belőlük. Most tervezd meg lakóhelyed felújításával, átalakításával, karbantartásával való tennivalóidat. Családtagjaidtól jótékony támogatást kaphatsz.

Rák (06. 22. - 07. 22.)
Itt az ideje, hogy tűt és cérnát végy a kezedbe, mert ha nem foltozod be a zsebeidet, a legnagyobb erőfeszítések is kudarcot vallanak a pénzszerzés területén. Használd ki remek üzleti érzékedet, ugyanakkor próbáld elsajátítani a takarékosság tudományát is. Nem ártana beszerezned egy szívedhez közel álló porcelán malacperselyt, amelyet nem törnél össze minden pillanatban, amikor szemed vagy a szíved vágyakozni kezd egy régen áhított különlegesség iránt a belváros egyik csillogó kirakatánál.

Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Ne aggódj, bár régen a boszorkányokat máglyára vetették kedvenc macskájukkal együtt, a mai világunkban ez a veszély téged már nem fenyeget. Azért jó, ha a munkahelyi teakonyhában nem főzöl varázsitalt, de ha úgy érzed, nyugodtan tehetsz pár lépést a spiritualitás ösvényén, mert egy ilyen rövid kis séta bizonyára hasznodra fog válni. Azonban jó volna, ha megválogatnád azokat az embereket, akiknek különleges élményeidről, álmaidról élménybeszámolót tartasz, mert ha nem megfelelő fülek hallják szavaid, könnyen bogarasnak tartanak majd a környezetedben.

Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Becsvágyad hatalmas, és sokra is viheted, ha közben nem feledkezel meg a többiek igényeiről és érdekeiről. Ha egy csónakban ülünk másokkal, nekünk is meg kell ragadnunk az evező végét. De attól, ha az egyik matróz folyton csak azt lesi, hogy a másik miért nem evez jól, még egyetlen sem földrészt sem fedezett fel senki. Ha saját munkádra összpontosítasz, nemcsak a csapat lesz boldogabb, de sokkal könnyebben átvészelheted a szélcsendes vagy éppen viharos munkahelyi időszakokat, hogy aztán majd együtt élvezhesd a többiekkel a siker örömét.

Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Ha barátaid túlélő-túrát terveznek , nyugodt szívvel mondj igent az invitálásra. Ugyanúgy, ahogy te, ők is régóta vágynak már a társaságodra, és meglehet, hogy érdekes embereket ismersz majd meg a régóta ismertnek hitt cimborákban vagy akár az új résztvevőkben is. A legrázósabb kaland is életre szóló jó emlék marad, ha abból együtt másztok ki. A türelem és a jó kommunikáció sokat segíthet abban, hogy az izgalom mellett a jó hangulatotok is fémjelezze az együttlétet. Kiváló időszak az együttes fizikai tevékenységre, mint például a sport.

Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Már az egyiptomi felfedezők is kénytelenek voltak szembesülni azzal, hogy a piramisok meghódítása nem hétköznapi feladat. Szinte mindannyiunknak az alapoknál kell nekilátni - ott, ahol az ókoriak építeni kezdték. Felfedező utadon számtalan csapdával találkozhatsz, nem beszélve arról a veszélyről, amit néha saját utazótársaid jelenthetnek. De ne feledd: a Skorpió bármilyen helyzetben feltalálja magát, és karriered piramisának csúcsa nem marad érintetlenül. Itt a kedvező alkalom, hogy döntéseket hozz, személyes fejlődéseddel foglalkozz, és előtérbe helyezd az érdekeidet.

Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Miközben elérendő céljaidra összpontosítasz, hasznos lehet, ha nemcsak azt tartod szem előtt, hogy mi felé tartasz, hanem elkezded megvizsgálni magát az utazót is. Az önvizsgálat, önmagad megismerése eddig nem tapasztalt távolságokba röpíthet el, és segít elkerülni a azt is, hogy célt tévessz. Fordulj el kis időre a megszokott rohanó világtól, és próbálkozz egy békés délutáni sétával egy csendes parkban. Ha egyszer felismered önnön belső hangodat, akkor mindig rendelkezésedre fog állni, ha igazán szükséged lesz rá.

Bak (12. 22. - 01. 20.)
Igen, jól érzed, a lelkiismeret-furdalás szeretteid elhanyagolása miatt nem vezet sok eredményre. Búslakodás helyett azonban inkább kárpótold őket biztonságot adó társaságoddal. Számukra ez sokkal fontosabb, mint gondolnád, és valljuk be őszintén, neked sem válna hátrányodra. Problémáid megoldása az érzelmi életed és munkáddal összefüggő kötelezettségeid közti egyensúly megteremtése lehet. Nem beszélve arról, hogy feltöltődve a család adta melegséggel, energiáidat sokkal koncentráltabban tudod a munkádra is összpontosítani.

Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Ne csodálkozz, ha ismételten azon kapod magad, hogy meg akarod fejteni, vajon mi is az élet értelme. Számtalan kérdés számodra megannyi értékes választ is rejteget, és akárcsak nagy filozófusaink, te magad is szert tehetsz szellemi felismerésekre. Intelligenciád ily módon egyre nagyobb belső gazdagságot tárhat eléd. Ne feledd azonban, hogy az elméletek tapasztalat és gyakorlat nélkül annyit érnek, mint Ikarusz szárnyai a kényszerleszállás után. Maradj nyitott és érdeklődő, de hosszabb szellemi utazásaid előtt végezz rövidebb próbarepüléseket.

Halak (02. 20. - 03. 20.)
Párosan szép az élet, és a boldogságban úszkálásból neked is kijár. Mély odaadásodat partnered is értékeli. De éreztesd vele, hogy nem kell örökre búcsút intenie a szabadságnak. Ha kell, néha adj neki egy kis teret, és ha ő a te kedves madarad, vissza fog szállni a nyitott kalitkára. Bizalommal sokkal jobban megtarthatod párodat, mint az aggódás vagy féltékenység láncaival. Ezeket az energiákat legjobb, ha célirányosan használod fel a partneredre való ráhangolódásra, így páratlan élményekhez juthatsz általuk. Légy rugalmas: ha sikerül, nagyon harmonikus időszakra számíthatsz kapcsolataidban.

HarmoNet

Könyvajánló
Lang Fogerthy: Horoszkóp 2002

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.