Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Rák-napok alatt túlsúlyban van a mellkasra ható befolyás, mint a többi állatövi jegyben. A Rák jegye ugyanígy uralja a májat, és gyakran elég egy átvirrasztott éjszaka, hogy másnap teljesen megtörtnek érezzük magunkat, mert a májnak túl sok dolga volt. Ilyenkor alkalmanként a gyomor is megbolondul. Ezért ajánlatos ilyenkor a könnyű koszt.

A Vénusz kvadrátba kerül a Plútóval, minden kapcsolatunk érzelmi hőfoka megnő ilyenkor, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózzunk el attól, hogy őszintén mélyére tekintsünk a dolgoknak. Ne álljunk ellent, ha változtatásokra van szükség. Engedjük átalakulni és növekedni a kapcsolatot, hogy az ettől megerősödjön és elmélyüljön.

Mindenki vágyik az olyan meleg, örömteli és kielégítő kapcsolatra, amelyben a közös élmények elősegítik a kölcsönös fejlődést. Sok kapcsolatnak jót tenne, ha nem lenne egyúttal állandó fájdalom vagy harag táptalaja.

Ideje változtatni szemléletmódunkon, amellyel kapcsolatunkat szemléljük. Milyen kapcsolatot szeretnénk létrehozni? Képesek vagyunk-e elfogadni a párunkat olyannak, amilyen? Amíg nem hagyunk fel a szüntelen elvárásokkal, és nem az elfogadás szempontjából szemléljük kapcsolatainkat, addig állandó problémáknak nézhetünk elébe.

Meditáljunk el azon, hogy mivel idézzük elő mi magunk az esetleges diszharmóniát? És mit tehetünk meg akár most rögtön, hogy harmóniát teremtsünk?

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Szombati horoszkóp