Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ilyenkor rájövünk, mennyire fontos számunkra az otthon, és próbálunk valamit javítani rajta, ha másként nem, akkor legalább egy alapos nagytakarítással. Mindenki, akit most otthonunkba invitálunk, kényelmesen és jól fogja érezni magát környezetünkben.

Legyünk körültekintőek a súlygyarapodással, különösen a zsíros ételek fogyasztását kerüljük.

Egészségügyi vonatkozásaiban a gyomrot, a mellkas alsó részét és az anyaméhet érinti a Rák jegyébe lépő Hold. Ha a mai napon locsoljuk meg szobanövényeinket, a tápanyagok sokkal hatékonyabban épülnek be.

A Hold trigon Vénusz abban a hitünkben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóan lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Pénteki horoszkóp