Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az Ikrek jegybe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a vállakat, a karokat, kezeket, a tüdőt érinti. A ligetszépe olaj, mint táplálék kiegészítő, csökkenti a vér koleszterinszintjét, enyhíti a menstruáció előtti fájdalmakat, segít a hiperaktív gyerekeken.

Az orvosi asztrológia az idegrendszert is az Ikrek jegyéhez sorolja. A terápiák közül a színterápiával elősegíthető az idegrendszer stabilizálása, például időjárás érzékenyeknél hasznos a zöld színnel való testsugárzás.

Az éjszakai Hold-Neptunusz trigon ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra, vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Használjuk ki az alkalmat. Álmodozással kívánjuk tölteni az estét, szabadon engedve fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt. Legjobb, ha egyedül maradunk, és kapcsolatba lépünk belső világunkkal.

A Hold kvadrátba kerül a Vénusszal, ami kiválthatja belőlünk anyáskodó ösztöneinket, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezzük ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nagyon szerelmesnek érezhetjük magunkat, de tartsuk szem előtt, hogy hagynunk kell némi mozgásteret társunknak is.

Délután a Hold szemben áll a Plútóval, konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolatainkban, minden valószínűség szerint tudattalan - általában elfojtott, de most felszínre törő - érzelmi okokból. Egyikünk közülünk féltékenykedhet, vagy túlságosan birtokló és manipulatív módon lép fel. Később, miután lehiggadtunk, és elmúlt ez a tranzit, rengeteget tanulhatunk mindkettőnkről a történtek felidézésével. Jobb, ha nem hozzunk lényeges döntést érzelmi életünket illetően a mai nap folyamán.

A Merkúr trigonba kerül a Szaturnusszal, konzervatív és óvatos hozzáállásunk jó szolgálatot tehet aprólékos munkálatoknál, de hiányozhat belőlünk a kellő áttekintés, ami pedig hosszú távú tervek készítéséhez nélkülözhetetlen. Most talán kevésbé vágyunk emberek közé menni, főleg azért, mert nincs sok türelmünk az értelmetlen locsi-fecsizéshez. Gondolkodásunk megfontolt és gyakorlatias. Komoly hangulatban vagyunk, és csak komoly beszélgetések kerülhetnek ma napirendre. Jó alkalom, hogy tanácsot kérjünk nálunk idősebb vagy tapasztaltabb személyektől.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Szerdai horoszkóp