Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Reggel a Nap kvadrát Hold hatására úgy érezhetjük magunkat, mint a kötél a kötélhúzáskor - főleg, ha eddig figyelmen kívül hagytuk érzelmi életünket és a külvilág megterheléseit. A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása sosem vezet jóra, amint azt most látni is fogjuk, ha eddig ezzel próbálkoztunk, mert most ingerlékenység és esetleg konfliktusok formájában törhetnek felszínre, feljebbvalóinkkal vagy családtagjainkkal szemben.

A Mars szextilbe kerül az Uránusszal, ma kitörhetünk végre a megszokott kerékvágásból. Nyitottakká válunk az új eszmék és meglátások előtt, és nekünk is eredeti gondolataink támadnak. Vágjunk bele valami egészen új és másfajta dologba.

A Hold délután trigonba kerül a Merkúrral, nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket. Képesek leszünk ésszerű döntéseket hozni, szinte bármilyen téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

A késő esti Hold-Szaturnusz együttállás hatására okkal, ok nélkül, úgy érezhetjük, senkitől sem kapunk érzelmi támogatást. Problémák állhatnak elő otthonunkban. Ne döntsünk ilyenkor érzelmi természetű kérdésekben. Hajlamosak leszünk benn tartani érzelmeinket vagy kitérni előlünk. Magányosnak és elhagyatottnak érezhetjük magunkat, eluralkodhat rajtunk a pesszimizmus. De ne keseredjünk el, viszonylag rövid ideig tart ez a tranzit, és egyébként is: a dolgok nem állnak annyira rosszul, mint gondolnánk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Keddi horoszkóp