Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold szextilbe kerül az Uránusszal, ami izgalomba hoz, és nyitottá tesz az új élmények és eszmék iránt. Nyugtalanok leszünk, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágyunk. Odáig mehetünk, hogy valamilyen módon felbosszantjuk vagy megbotránkoztatjuk a többieket, csak hogy kizökkentsük őket. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén.

A Vénusz-Szaturnusz kvadrát hatására hajlamosak leszünk félrevonulni, és hideg fejjel mérlegre tenni kapcsolatainkat, illetve azok jelentőségét. E befelé tekintés önmagunk mélyebb megértéséhez segíthet társas viszonyaink tükrében. Ugyanakkor ne hagyjuk magunkat túl mélyre merülni, és egyetlen lépést se tegyünk a változtatás érdekében, amíg el nem múlik ez a bolygóhatás, ilyenkor ugyanis gyakran sötétebb színben látjuk a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban.

Délután a Nap-Hold szextil hatására belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülünk, és ez életünk minden területén éreztetni fogja kedvező hatásai, különösen kapcsolataink lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatunk, egyikükkel a végén talán még szerelmi viszony is kikerekedhet. A szokásosnál könnyebbnek találjuk személyes vagy társkapcsolati problémák rendezését, és ennek most el is jött az ideje.

Szombati horoszkóp