Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az éjszakai Hold-Neptunusz szextil hatására ma rendkívül fogékonyak vagyunk mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még ránk ragad pocsék hangulatuk. Próbáljunk segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. Ezt a napot eltölthetjük egy jó barátunkkal, hogy megosszuk felfedezéseinket vagy álmainkat, de szívesen álmodozunk magunkban is. A meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor.

A Vénusz trigonba kerül a Jupiterrel, ami boldog, barátkozó hangulatot varázsolhat a hétvégére. Főként társasági életre kedvező nap a mai, keressük a társaságot egy kis közös szórakozás végett. Mindemellett anyagi szempontból is egy kedvező napnak ígérkezik. Befektetésekre nézve is előnyös, különösen a vénuszi területeken, mint például művészetek, szórakozás, szépségápolás stb.

A Hold trigonba kerül a Plútóval, annyira felfokozott érzelmekkel reagálunk az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a tranzit végére teljesen kimerültnek érezhetjük magunkat. Fejezzük ki érzéseinket, de ne feledkezzünk meg értelmünkről sem.

Szexuális kapcsolatunk hevessé válik, mert képesek vagyunk a mélységeibe hatolni. Érzelmeink és érzékenységünk annyira felfokozódik, hogy ma este tényleg eggyé válhatunk párunkkal.

Pénteki horoszkóp