Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Most könnyebben ki tudjuk fejezni érzéseinket, különösen a nők irányába. Ne vesztegessük azonban időnket jópofáskodásra vagy fecsegésre, nehogy megfeledkezzünk az igazán fontos ügyekről. Ez nem a legalkalmasabb pillanat döntések meghozására, de most megfigyelhetjük, miként érzünk bizonyos dolgok iránt, és ezt a tudást majd később hasznosíthatjuk.

Ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes a mai napra időzíteni: ilyenkor szinte soha nem keletkeznek sebek. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására, levágására és reszelésére. A Bakban járó Hold napján levágott köröm kemény, ellenálló marad, és nem olyan könnyen törik. Fölöslegesek a körömápoló szerek, mert azok mindig csak a tüneteket, nem pedig az okot szüntetik meg.

Késő este a Hold trigonba kerül a Szaturnusszal, aminek hatására képesek vagyunk elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagunkat és érzelmeinket. Jó alkalom, hogy egyedül legyünk, és elgondolkodjunk dolgainkról vagy problémáinkat megbeszéljük egy idősebb személlyel. Nem fogjuk magányosnak érezni magunkat, még ha egyedül is vagyunk, sőt, eltelt bennünket a belső erő és békesség. Az önismeret terén sokat nyerhetünk. Életünk és társkapcsolataink most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtettünk belső és külső világunk között.