Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az éjszakai órákban a Hold kvadrátba kerül a Vénusszal, ami kiválthatja belőlünk anyáskodó ösztöneinket, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezzük ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nagyon szerelmesnek érezhetjük magunkat, de tartsuk szem előtt, hogy hagynunk kell némi mozgásteret társunknak is.
A mirigy problémákra hajlamos, illetve menstruációs zavarokkal küszködő embereknek nehézségeik támadhatnak e tranzit idején.

Reggel még érezhető a hajnali Hold-Uránusz kvadrát hatása, annyira konokul és istenverte módon függetlennek tudjuk magunkat, hogy mindennel szembeszállunk, amit bárki általános elvként nekünk szegez. Nem tűrünk el semmilyen beleszólást, és nem viseljük el senki elvárásait, különösen érzelmi téren. Még szokásos kötelességeinknek sem kívánunk eleget tenni. Az izgalmak iránti igényünk végletes, érzelmeink összezavarodnak. Természetesen mindez vitákat eredményez, és akár kapcsolataink megszakításához is vezethet. Tartózkodjunk a meggondolatlan döntésektől. Ez egy rövid ideig tartó tranzit, és a most levont következtetések egy-kettőre nevetségessé válhatnak.

Délután már a Hold szextilbe kerül a Merkúrral, számos lehetőség kínálkozik most a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozunk, hogy megvitassunk velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keressük a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálunk, ugyanis könnyen ki tudjuk fejezni érzéseinket, és ezzel derűsebbé tehetjük napjukat. Vagy a magunkét, ha megértő hallgatóságra van szükségünk esetleges problémáink kitálalásához.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Hétfői horoszkóp