Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Délelőtt a Hold kvadrátba kerül a Merkúrral. Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, ez most nem a legalkalmasabb pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra. Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre változnak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de közben hagyjuk a többieket is szóhoz jutni.

Estére a Hold trigonba kerül a Jupiterrel, belső békénk és szeretetteljes viszonyulásunk embertársainkhoz hasonló reakciókat vált ki belőlük is velünk szemben. Nem csoda, hisz mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad. Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségünkkel önmagunkon is segítünk. Ez nem egy különösebben eget rengető tranzit semmilyen téren, mindenesetre jól fogjuk érezni magunkat, bizakodóak leszünk, és egyensúlyba kerülünk az egész világgal.

A hetet záró meditációnk témája legyen a kapcsolatok és a kommunikáció. Az emberek közötti problémák legfőbb oka a kommunikáció hiánya. Az egyik ember azért bizonytalan, mert nem beszéli meg közvetlenül a helyzetet. Mindketten feltételezik, hogy ismerik, így hát torz felfogás rögzül bennük, s magatartásuk saját megalapozatlan nézőpontjukra épül.

Sohase számítsunk arra, hogy más bármit is tud rólunk, hacsak nem közvetlenül közöljük vele! Párunk esetleg nem mutatja ki érzelmi igényeit, de mindent odaadna, ha egyszer is azt mondanánk neki: "Szeretlek!" az a tény, hogy nem hallja ezeket a szavakat, kételyeket ébreszthet benne a kapcsolatunk iránt, ami negatív tudatalatti programozáshoz vezethet.

Meditáljunk el azon, hogy ez mennyiben vonatkozik a hozzánk legközelebb állókkal való kommunikációs kapcsolatunkra! És mit tehetünk e kommunikáció fejlesztése érdekében?

Használjuk ki a kedvező bolygóállást, és "kommunikáljunk"!

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Szombati horoszkóp