Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Mérlegbe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgyutak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön átkísér. Ez az időszak alkalmas a bioenergetikai kezelésekre.

Érzelmeink és értelmünk egyensúlyba kerülnek. Most tekintsük át a magunk mögött hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásunkat és önismeretünket szolgálta. Most elsimíthatunk minden feszültséget. Forduljunk befelé, hogy jobban megértsük önmagunkat, és nézzünk körül, hogy másokat is hozzásegítsünk önmaguk megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat számunkra.

A Hold szextil Plútó hatására minden kapcsolatunkban a háttérben meghúzódó érzések után kutatunk, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Most megérthetjük e tudatalatti hajtóerők mibenlétét, ha akarjuk. Ez általában jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül bomlasztóan hatnak. A rejtett, titokzatos tétegek, az élet és a társkapcsolatok igazi értelme foglalkoztatja most gondolatainkat, akár ilyen jellegű könyvek olvasása, akár pszichológia, asztrológia tanulása formájában. Lehet, hogy változtatásokat akarunk bevezetni otthoni környezetünkben, még ha csak egy nagytakarításról vagy átrendezésről van is szó.

A Hold trigon Vénusz abban a hitünkben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóan lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

Késő este a Hold trigonba kerül az Uránusszal, aminek hatására kedvünk támad új célkitűzések és irányvonalak keresztülvitelére, és megpróbáljuk a többieket is rábeszélni erre. Győződjünk meg róla, hogy van-e elegendő tartalék energiánk, mert ez a tranzit rövid ideig tart. Váratlan meglepetések felboríthatják a mára betervezett programjainkat, de valószínűleg jól fogunk tudni alkalmazkodni hozzájuk.

Új arcokat, másfajta embereket keresünk, új izgalmakra, szokatlan élményekre, környezetre vágyunk, és ezt minden bizonnyal el is érjük. Élére állhatunk egy csoportnak, hogy keresztül tudjuk vinni az új célkitűzéseket és ötleteket. Változásokat hajthatunk végre otthoni életünkben, amivel - jóllehet - meglepjük barátainkat vagy családtagjainkat, de hamarosan egy új rendszer kerekedhet ki belőlük.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Pénteki horoszkóp