Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A mostani a legjobb időszak arra, hogy a vállövet valami jó dologban részesítsük. A célirányos torna csodaszerként hathat - ünnep a vállnak. Igaz, az izomláztól azért még nem menekülünk meg feltétlenül. Egyébként nem rossz jel, mert a test azt közli vele, hogy a méregtelenítéssel van elfoglalva.

Ajánlott most a vállak, karok, kezek alapos átmasszírozására, ápolására sok időt fordítani. Most például héjában főtt burgonya meleg főző vizében áztathatjuk a kezünket 10-15 percig, de hasonlóan jó hatású, ha meleg növényi olajjal kenjük be a kezünket.

Kora délután a Mars kvadrátba kerül a Jupiterrel, maradjunk tudatában cselekedeteinknek, mert hajlamosak lehetünk másokkal szemben parancsolóan és erőszakosan fellépni. Ezt persze senki nem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most vagy a későbbiek folyamán. Ha tudatában maradunk lépéseinknek, és semmit nem viszünk túlzásba, kedvezően, sőt szerencsésen alakulhatnak dolgaink.

A Nap-Neptunusz együttállás hatására sokkal fogékonyabbá válunk ezekben a napokban, és ráhangolódunk embertársainkra. Érdemes ezt a napot azzal tölteni, hogy egyszerűen csak elmélkedünk, ónmagunkról, életünkről, a tanultakról, anélkül, hogy mindent meg akarnánk érteni.

A Hold ma kvadrátba kerül a Marssal, ingerlékenyek, érzékenyek, lobbanékonyak vagyunk, amiből összezördülések keletkezhetnek, pedig próbálgatjuk kerülgetni az igazi kérdéseket. Legyünk tudatában ennek, és inkább nézzünk szembe a kemény problémákkal.

A Hold délután együttáll a Jupiterrel, kiváló alkalom bemutatókra, találkozókra vagy mindenféle csoportos összejövetelekre. Mindenki iránt jó érzéseket táplálunk, és ez most viszonzásra is fog találni. Kapcsolataink nőkkel és csoportokkal egyaránt kölcsönös előnyökkel kecsegtetnek.

A Nap együttáll a Merkúrral, ma egész nap kommunikálni fogunk a legkülönbözőbb szóbeli és írásbeli formákban. Ha képesek leszünk ellenőrzésünk alatt tartani közlésvágyunkat, most érvényt szerezhetünk nézeteinknek.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Pénteki horoszkóp

HarmoNet