Tudod, kit veszel férjedül?

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos mint vőlegény:
Kos mint férj:

Bika mint vőlegény: megfontolt típus. Megismeri a partnerét, megtanulja szokásait, s ha úgy véli, a hölgy megbízható, akkor egy ünnepi vacsora alkalmával meglepi egy jegygyűrűvel.
Bika mint férj: hűséges típus, ráadásul szeret főzni. Viszont hajlamos rugalmatlanná és a szokások rabjává válni. Ne hagyjuk!

Ikrek mint vőlegény: vigyázzunk vele, mert hirtelen felindulásból egyszerre több nőnek is megkérheti a kezét, ráadásul mindet meggondolatlanul. Ha mégis komoly a szándéka, akkor nagyon különleges és mulattató udvarló.
Ikrek mint férj: képes egyszerre 10-15 dolgot csinálni, kiterjedt társasági köre van, szörnyen megbízhatatlan. Ha mi is hasonló természetűek vagyunk, akkor élvezni fogjuk vele az életet.

Rák mint vőlegény: érzékeny és szenvedélyes, ráadásul gondoskodó, igazi hős szerelmes típus, jól jártunk vele!
Rák mint férj: továbbra is érzékeny, már a szenvedély multával is, nagyon kell vigyáznunk, hogy meg ne bántsuk. Inkább otthonülő típus, nem szereti, ha mindenféle jöttment idegenek háborgatják a lakásában.

Oroszlán mint vőlegény: mindent megtesz a hódításért, filmekbe illő romantikus szerelmet élhetünk át vele. Imádja, ha csodálják, és csak akkor tud szerelmes lenni, ha partneréért rajongani tud.
Oroszlán mint férj: ha megszerzi a nőt, lelankad a szenvedélye. Tudni kell kezelni a figyelmét. Főnök típus, nem valószínű, hogy éhezni fogunk mellette.

Szűz mint vőlegény: nem szereti ugyan költségekbe verni magát, viszont sokat jön-megy, intézkedik, és kisebb kirándulásokra mindig rávehető.
Szűz mint férj: ki nem állhatja a rendetlenséget, feleségét örökös takarításra, mosogatásra, mosásra kárhoztatja. Ha mi nem vagyunk hasonló rendmániások, akkor meg fogunk őrülni...

Mérleg mint vőlegény: sokszor hozzá kell segítenünk a döntéshez, mert egyedül nem megy neki. Általában nekünk kell megkérni az ő kezét.
Mérleg mint férj: a harmonikus kapcsolatokat szereti, és ezért kész számára előnytelen kompromisszumokra. Ne hagyjuk, hogy folyton szőnyeg alá söpörje a problémát! Tanítsuk meg kezelni a konflikusokat!

Skorpió mint vőlegény: titokzatos és szenvedélyes, mellette úgy érzi az ember lánya, hogy ő a legjobb, a legszebb, a legkívánatosabb. Hatalmas szexuális étvágya van.
Skorpió mint férj: szexuális energiája az idő multával sem fogy, viszont hihetetlenül féltékeny - ha nincs rá oka, akkor is. Ha lehet, ne adjunk rá okot, mert szenvedélyes természete pusztító lehet!

Nyilas mint vőlegény: hihetetlenül szórakoztató, határtalanul kreatív és bosszantóan állhatatlan. Ha valaki tolerálja szertelen természetét és bolondságait, akkor csodaszép szerelmet élhet át vele.
Nyilas mint férj: vőlegénynek jobb volt:-). Okoskodó természete, és furcsa bolondságai folytán néhanap kikészülhetnek tőle az idegeink, egyébként mindig emberséges és jóindulatú jelleme miatt szerencsés választás. Nem túl hűséges.

Bak mint vőlegény: férfias, magabiztos, nehezen megközelíthető. Akit azonban közel enged magához, azzal érzékeny és gondoskodó.
Bak mint férj: megkeményedhet rajta a jégpáncél. Hűséges, amíg el nem hidegül a feleségétől. Tartsuk mindig melegen:-)

Vízöntő mint vőlegény: olyan ötletei vannak mind a hódítás, mind a szex terén, hogy néha azon gondolkodunk, nem a bolondokházából szökött elmebeteggel van-e dolgunk. Aki szereti az extravagáns dolgokat, annak nagyon bejön.
Vízöntő mint férj: nem éppen hobbija a házasságkötés. Későn, ám annál hirtelenebbül ugrik bele a házasságba. Férjként nem tarthatjuk rövid pórázon. Igényli a szabadságot, néha az egyedüllétet.

Halak mint vőlegény: ő az, aki ódákat ír esténként szerelmének, ám elküldeni már elfelejti. Határtalanul tud rajongani egy nőért, a döntés sokszor mégsem az ő kezében van. Az ő kezét is meg kell kérnünk.
Halak mint férj: meg kell szerveznünk az életét, különben elveszíti magát az élet forgatagában. Ne hagyjuk rá a telefonszámla befizetését, és húzzuk ki a vasalót a konnektorból, mikor elindulunk otthonról. Ezenkívül odaadó és megértő társ egy életen át.

Ajánlat

Eroszkóp - erotikus, hódítási és szakítási tippek

Esküvői összeállításunkban olvashatnak a házasságkötés jogi tudnivalóiról, a menyasszonyi sminkről, hogy miért nem házasodnak a facér pasik, vagy hogy hogyan lehet egybekelni Las Vegasban.