Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Vénusz trigonba kerül a Szaturnusszal, most mind régebbi, mind új kapcsolataink stabilak és nyugodtak lesznek. A józan ész felülkerekedik a romantikán, képesek leszünk elfogulatlanul megoldani nehézségeinket, így - szükség esetén - jó, ha most foglalkozunk velük. Most kezdődő új kapcsolatok feltehetően gyakorlatias, józan és szilárd alapokon állnak majd. Jó alkalom arra is, hogy üzleti ügyeinkkel foglalkozzunk vagy beszerzéseinket intézzük, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan, körültekintően és tisztességesen járunk el.

A Hold trigont alkot a Nappal, ma nyugodtak, békések, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülünk, összehangolódunk a környező világgal. Ez kisugárzik mindenfelé, és különösen intim kapcsolatainkban érezteti jótékony hatását. Érzelmeink és értelmünk egyensúlyba kerülnek. Most tekintsük át a magunk mögött hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásunkat és önismeretünket szolgálta. Most elsimíthatunk minden feszültséget. Forduljunk befelé, hogy jobban megértsük önmagunkat, és nézzünk körül, hogy másokat is hozzásegítsünk önmaguk megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat számunkra.

A Vénusz-Neptunusz együttállás a feltétlen szeretetre képesít bennünket, mindenünket odaadnánk egy barátunknak vagy szerelmünknek. Teljesen egynek tudjuk érezni magunkat azokkal, akiket szeretünk. Ugyanakkor idealizálásra is hajlamosít, bár a Szaturnusszal alkotott fényszöge azért "lehoz a földre".

A Hold trigon Vénusz abban a hitünkben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóan lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

A Hold-Szaturnusz együttállás hatására okkal, ok nélkül, úgy érezhetjük, senkitől sem kapunk érzelmi támogatást. Problémák állhatnak elő otthonunkban. Ne döntsünk ilyenkor érzelmi természetű kérdésekben. Hajlamosak leszünk benn tartani érzelmeinket vagy kitérni előlünk. Magányosnak és elhagyatottnak érezhetjük magunkat, eluralkodhat rajtunk a pesszimizmus. De ne keseredjünk el, viszonylag rövid ideig tart ez a tranzit, és egyébként is: a dolgok nem állnak annyira rosszul, mint gondolnánk.

A Hold trigonba kerül a Neptunusszal, ami ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra, vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Használjuk ki az alkalmat. Álmodozással kívánjuk tölteni az estét, szabadon engedve fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt. Legjobb, ha egyedül maradunk, és kapcsolatba lépünk belső világunkkal.

Este a Hold trigon Merkúr hatása lesz érezhető, nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket, miközben logikai képességeinken sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képesek leszünk értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Szerdai horoszkóp

HarmoNet