Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Talán röviddel a Kos-napok előtt fontos dolgokat, házimunkákat s határidőket szalasztunk el, míg végül ezeken a napokon szakad ránk minden. Figyeljünk magunkra, és próbáljuk meg a Kos-napokat olyan távol tartani a stressztől és a nyomástól, amennyire csak lehet.

Délután a Nap kvadrát Hold hatására az eddig szőnyeg alatt tartott esetleges problémák felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolatainkban. Minden kis apróságon "kiakadhatunk". Figyeljünk oda, és a nehézségekkel rögtön nézzünk szembe.

Az esti órákban a Hold kvadrátba kerül a Vénusszal, ami kiválthatja belőlünk anyáskodó ösztöneinket, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezzük ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nagyon szerelmesnek érezhetjük magunkat, de tartsuk szem előtt, hogy hagynunk kell némi mozgásteret társunknak is.

A mirigy problémákra hajlamos, illetve menstruációs zavarokkal küszködő embereknek nehézségeik támadhatnak e tranzit idején.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet