Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Érezhető a Hold-Merkúr együttállás hatása, most érzelmeink és hangulataink uralják racionalitásunkat. Fordítsuk ezt a pár órát arra, hogy inkább információkat gyűjtünk, az esetleges döntéseket pedig később hozzuk meg. Most könnyebben ki tudjuk fejezni érzéseinket, különösen a nők irányába. Ne vesztegessük azonban időnket fecsegésre, nehogy megfeledkezzünk az igazán fontos ügyekről. Ez nem a legalkalmasabb pillanat döntések meghozására, de most megfigyelhetjük, miként érzünk bizonyos dolgok iránt, és ezt a tudást majd később hasznosíthatjuk.

A Hold szextil Plútó hatására minden kapcsolatunkban a háttérben meghúzódó érzések után kutatunk, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Most megérthetjük e tudatalatti hajtóerők mibenlétét, ha akarjuk. Ez általában jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül bomlasztóan hatnak.

A rejtett, titokzatos tétegek, az élet és a társkapcsolatok igazi értelme foglalkoztatja most gondolatainkat, akár ilyen jellegű könyvek olvasása, akár pszichológia, asztrológia, ESP tanulása formájában.

Délután lesz pontos a Vénusz-Mars szextil, egyenlő arányban adjuk és kapjuk ilyenkor a szeretetet, nem esik nehezünkre önmagunkat adni, és életkedvünkkel vonzást gyakorolunk az ellenkező neműekre. Szívesen megyünk társaságba, szórakozni, és ez hasznunkra is válik. Ma mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvez, még akkor is, ha csak otthonunk csinosítgatásáról van is szó. Nem kell feltétlenül Michelangelónak lennünk ehhez.

Késő este a Hold-Uránusz együttállás hatására nyugtalanok, türelmetlenek lehetünk a megszokott dolgokkal szemben, és talán meggondolatlanok is. Vigyázzunk, nehogy olyasmit tegyünk, amit rögtön meg is bánunk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.)

Hétfői horoszkóp

HarmoNet