Heti horoszkóp 2002. január 15-től 21-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Koncentrálj most céljaid elérésére. Hatalmi pozícióban lévő személyekkel akadhat dolgod, akiknek vagy imponálni fog eltökéltséged, vagy nem. Ez attól függ, hogy ők fenyegetve érzik-e magukat miattad vagy csak egy értékes, igavonó csapattagnak tekintenek-e téged. Ha nyilvános odafigyelésre vagy elismerésre vágysz, ez most sikerülhet a héten. Minden szem rád szegeződik, de élvezed ezt a figyelmet. Szoktasd magad a sikerhez és a dicsérethez, ne légy se félénk, se álszerény.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Nem igazán vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudnád fogni magad, figyelmetlenné válhatsz. Hajlamos lehetsz a túlköltekezésre vagy meggondolatlan kiadásokra, ha te intézed a beszerzéseket. Légy óvatos, és akkor kézben tarthatod a szálakat. Kapcsolataid terén minden rendben. Ha mégis kétségeid támadnak, akkor hallgass az ösztöneidre, azok megmondják: merre tovább. Élvezni fogod barátaid társaságát, és talán találkozhatsz is valakivel, aki később fontossá válik számodra.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Annyira túlteng benned a közlésvágy, hogy alig engedsz másokat szóhoz jutni. Próbáld lassítani a tempót, és inkább figyelj: ez többet hozhat a konyhára. Ez a hét kiváló alkalmat biztosít a világos párbeszédre, megállapodások, szerződések megfogalmazására vagy ügyvédekkel, illetve más szakértőkkel való konzultációkra. Jó időszak a szerződéskötésekre, vagy társulások létrehozására. A haszon kölcsönös lesz. Bízzál magadban és saját ítélőképességedben.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Üzlettársi kapcsolataidban nehézségek merülhetnek fel. Vagy át kell alakítani, vagy meg kell szüntetni őket. Alapvetően az a gond, hogy egyik fél nagyobb beleszólást és talán több szabadságot követel magának, miközben ellenáll a másik azon törekvéseinek, hogy a dolgokat teljesen az ellenőrzése alá vonja. Lényegében a belső erőviszonyok és a szabadabb mozgástér megszerzéséért folyhat a harc. Ha egyik fél sem elég rugalmas a változások elfogadásához, a szakítás veszélye is fennáll.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Csapatmunkára most nem igazán vagy alkalmas, lehetőség szerint inkább egyedül végezd saját feladataidat. Kapcsolataid sem igazán zökkenőmentesek. Egyikőtök sem enged egy tapodtat sem. Foglalkozz a problémákkal, hogy enyhítsd a felgyülemlő feszültségeket, de ne remélj azonnali megoldást. Ülj le beszélgetni egy barátoddal vagy családtagoddal, oszd meg vele problémáidat, úgy könnyebb lesz kezelni ezt a helyzetet. Ha valaki szeretne a közeledbe kerülni, légy nyitott a kapcsolatra.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Ha tartózkodsz az arroganciától, és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletektől, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőlük, és így ez egy igazán hasznos időszakká válhat. Egy kedvező alkalom vagy lehetőség kínálkozhat valamely barátod vagy ismeretséged révén. Van hozzá elég időd és rengeteg ötleted is - használd ki a lehetőséget. Jelen pillanatban a legszükségesebb egy értékrend felállítása lenne, hogy a továbbiak során mindig tudd, mi a fontos és mi számít igazán.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Azok a kapcsolatok, amelyek nem felelnek meg számodra vagy személyes céljaidnak, most véget érhetnek. Mindezt kínos veszteségként élheted meg, de ezt hamarosan felváltja majd a megkönnyebbülés és szabadság érzése. Tudatosan becsüld fel kapcsolataidat, különben mások, illetve a körülmények fognak erre rákényszeríteni. Ez nem feltétlenül rossz dolog. Most talán nem is látod a helyzet pozitív oldalát, de később majd rájössz, miért kellett átélned ezeket az élményeket.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Most még azokra is nagy hatással lehetsz, akikkel egyébként meg szokott gyűlni a bajod: mindenkivel jól kijössz. Nagyszerű hét ez a közös munkára partnereiddel, nem lesznek nézeteltérések. Ha bárkivel bármilyen problémád volt, itt az ideje, hogy megoldd azokat. Kapcsolataid - különösen a "kétszemélyesek" - most kedvezően alakulnak. Minden jó úton halad, az esetleges nehézségeket most érdemes elsimítani. Álljatok meg egy pillanatra, és tudatosítsátok: milyen sokat jelentetek egymásnak.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Az önkifejezés új, szabadabb útját keresed, és nem is nyugszol, amíg azt meg nem találod. Mindez életed régi, kinőtt szempontjainak elvetésében ölthet formát. Ez mindenképpen társkapcsolataidra is kihat. A régiek véget érhetnek vagy átalakulhatnak, és újak kezdődnek. Mindazonáltal még jó ideig ne kötelezd el magad: minden most kezdődő, új szerelmi kapcsolat ösztönzőleg hat, de rövid életű lesz. Váratlan változások lépnek a képbe, egy csomó új dologgal kezdhetsz el foglalkozni.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Ne hibáztass másokat a problémáidért. Keresd magadban gyengeségeidet, és hozd rendbe a dolgokat. Nem csak környezeted lehet hibás, valószínűbb, hogy benned halmozódott fel túl sok feszültség. Nehéz társkapcsolati problémák esetén keresd meg magadban azokat a lehetséges tudatalatti szálakat, amelyek végeit egymást közt húzogatjátok, és ezekkel foglalkozz. Ne alacsonyodj le semmilyen alattomos taktikákhoz, semmilyen indokkal, de ne is hátrálj meg a kellemetlen szembesítésektől. Legjobb túlesni rajtuk.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Nem látod reálisan sem önmagadat, sem másokat. Ugyanakkor hajlamos lehetsz mellet döngetve párbajhősként fellépni (akár észreveszed ezt, akár nem), amivel szinte kihívod magad ellen a sorsot, hogy szállítson le a magas lóról, valamilyen esemény vagy tapasztalat révén. Próbáld inkább csak hátradőlve megfigyelni, kielemezni a körülötted zajló történéseket abból a szempontból: mit tanulhatsz belőlük. Próbáld meg levonni a tanulságokat, és lépj tovább.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Konfliktusok, viták, összetűzések várhatók a héten. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet egy kis rövidzárlat. Meglehet, hogy harcba kell szállnod, de ne utasítsd el a kompromisszum lehetőségét, különösen szoros társkapcsolataidban. Ha képes vagy ezt az energiát mindkét fél számára előnyösnek vélt célokra fordítani, bámulatos eredményeket érhetsz el. Meg kellene találnod az egyensúlyt ebben a helyzetben. Csak át kell csoportosítanod az erőidet, és minden rendben lesz.

HarmoNet

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.