Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Bakban járó Hold napján levágott köröm kemény, ellenálló marad, és nem olyan könnyen törik. Fölöslegesek a körömápoló szerek, mert azok mindig csak a tüneteket, nem pedig az okot szüntetik meg.

A Hold együttállásba kerül a Neptunusszal, gondolataink összezavarodhatnak, ami megnehezítheti a kommunikációt. Könnyen félreértések, félremagyarázások csapdájába eshetünk. Érzelmekre vagyunk hangolódva, de nem tudjuk jól kifejezni őket. Használjuk fel ezt a napot vers- vagy regényolvasásra, álmodozásra vagy műalkotások tanulmányozására, esetleg baráti beszélgetésekre. Drogok vagy alkohol fogyasztása most igen káros, sőt veszélyes lehet. Nélkülük is épp elég kótyagosnak érezhetjük magunkat.

Délután a Hold trigonba kerül a Szaturnusszal, aminek hatására képesek leszünk elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagunkat és érzelmeinket. Jó alkalom, hogy egyedül legyünk, és elgondolkodjunk dolgainkról, vagy problémáinkat megbeszéljük egy idősebb személlyel. Nem fogjuk magányosnak érezni magunkat, még ha egyedül is vagyunk, sőt, eltelt bennünket a belső erő és békesség. Az önismeret terén sokat nyerhetünk. Életünk és társkapcsolataink most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtettünk belső és külső világunk között.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.)

Vasárnapi horoszkóp

HarmoNet