Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ma Újhold lesz a Bak jegyében, ha újévi fogadalmainkat meg kívánjuk erősíteni, rajta hát! Ez ugyanis a legmegfelelőbb nap a rossz szokásoktól való megszabaduláshoz. Ha például abba akarjuk hagyni a dohányzást, érdemes újhold napján elkezdeni. Ami a fogyó Holdnál elkezdődött, újholdkor éri el csúcspontját: a test méregtelenítő és tisztítókészsége. Ezen a napon a test rendkívül hatékonyan szabadul meg a mérgektől és salakanyagoktól. Érdemes a mai napra zöldség- vagy gyümölcsnapot beiktatni, a várt hatás nem marad el. Ha rossz szokásainkat sutba akarjuk dobni, ez a nap a legalkalmasabb kezdet szinte minden más napnál.

A Hold együttállásba kerül a Vénusszal, derűs kedvünkben vagyunk, és emberek közé vágyunk. Gyerünk hát! Talán hívjuk át barátainkat estére. Ma egész nap romantikus, szerelmeskedő hangulatban vagyunk. Mindenkivel jól kijövünk, de különösen a meglévő szerelmi kapcsolatunk fogja ennek hasznát látni.

A Nap-Hold együttállás hatására kapcsolataink kellemesnek ígérkeznek, különösen a nőkkel - főleg, ha nem tartunk saját érzelmeinktől. Alkalmas pillanat, hogy megvitassuk viszonyunkat szeretteinkkel. Érzelmeink ma jobban előtérbe kerülnek, és ez esélyt ad jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudunk nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét lelki szinten. Belső békénk és biztonságérzetünk kisugárzik minden kapcsolatunkra.

A Hold szextil Mars hatására érzelmeink és vágyaink igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulhatnak meg, szexuális kapcsolataink felhevülnek. Sokkal szubjektívebbek vagyunk, mint általában, ezért jobb, ha távol tartjuk magunkat mindentől, amihez szigorú tárgyilagosság szükségeltetik.

Használjuk ki ezt a hétvégét egy kis lazításra, pihenjünk, meditáljunk. Gondolkodjunk el a vonzás törvényén. Amire a figyelmünk irányul, oda áramlik energiánk is. Azt vonzzuk, amik vagyunk, és amire koncentrálunk. Ha negatívak vagyunk, negatívan érzékelünk. Ha szeretettel vagyunk tele, szeretetet érzékelünk. Csak azokat a tulajdonságokat vonzhatjuk, amik bennünk is megvannak. Ha békére és harmóniára vágyakozunk az életünk során, úgy magunknak is békéssé és harmonikussá kell válnunk.
Tökéletesen tisztában vagyunk-e azzal, hogy mire vágyunk a következő területeken: 1. Legfontosabb kapcsolatunkban, 2. Szexuális életünkben, 3. Családunkhoz fűződő kapcsolatunkban, 4. Baráti kapcsolatainkban, 5. Életpályánkon, 6. Sikereinket tekintve, 7. Anyagi helyzetünkben, 8. Önkifejezés terén, 9. Kikapcsolódás során, 10. Lelki életünkben?
Ha nem vagyunk boldogok életünk valamely területén, megvan bennünk a képesség a Vonzás Törvényének alkalmazására, hogy a kívánt változások megvalósuljanak. Több pozitív energiát kell arra a területre irányítanunk. Jobban kell bíznunk az eredményekben. Esetleg még saját magunkat is meg kell változtatni úgy, hogy visszatükrözzük az átélni vágyott minőséget.
Meditáljunk el azon, hogy a vonzás törvénye hogyan alkalmazható a mi életünkben, és milyen mértékben vagyunk hajlandók megváltozni azért, hogy elérjük azt, amit akarunk.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Szombati horoszkóp

HarmoNet